Родителите ве демнат на Facebook!

• Креатор на темата Креатор на темата Simony
  • Време на започнување Време на започнување
Yeah right... Ке ми ги проверуваат статусите?Постои опција прилагодено :icon_lol:
Нема да дозволам да ми коментираат:Срце мамино најубава си цункам те :pipi:
А на краиштата не мора и да ги прифакаш.
Срека моја родителите немаат фејсбук зошто постојано ке ме прашуваа кој е тој кој е оној..Еднаш го зезав татко ми,стари напрај си Фејсбук а тој зошто ке ми е кога знам дека нема да ме прифатиш.Си знае убаво човекот.:свиркам:

Офф моите родители како што се информатички неписмени јас треба да ги пазам кога се на интернет, да не закачат некој вирус и целиот компјутер да ми го заебат.

Блокирајте им фб од нивни лаптоп, пц и ќе видите како нема да ве замараат, ама коа сте аналфабети за компјутери што да ви правам.

е де остај нема везе, еден ден ко ќе ја гметам ќе и речам ... аууу шо добро изгледаш за годините... 10 години помлада изгледаш!

Молим те, ѕирни и го албумот со слики, ти имаш извежбано око а плус модератор си за фотографија ;)

Моите премногу се зафатени за да имаат фб! Мене ми е глупаво кога ке видам родители како ги шпионираат своите деца, или кога си коментираат на слики (глумење лудило). Сеа замисли мајката се уклучува во 9 сабајле и и коментира на керката или синот нешто у стилот ,,Аиии убав/а на мајка'' или ,,Среќен роденден мајкино'' и оваа се уклучува навечер и враќа на коментар ,,Ееее цела сум на тебе мамо'' и сл. а една до друга седат :pos: ,,Видејте ме'' Пха патетично! :tapp:

Во македонија само 1 % од родителите знат шо е то компјутер :pos:

Во македонија само 1 % од родителите знат шо е то компјутер :pos:
И тоа што викаш, поготово овие во комунизмот растени што мислат дека знаат се и не им требаат ни компјутери ни англиски.

@tiger22

Ако си 22 години, ти си полнолетен и можеш да правиш што сакаш Ама ако си 12 години, и 300 души да ти ги гледаат сликите, а мајка ти да не може, е тоа не може.
А што бара дете од 12 год на фб? :tapp:

И тоа што викаш, поготово овие во комунизмот растени што мислат дека знаат се и не им требаат ни компјутери ни англиски.
Jас програмирав во кобол и фортран во 1988

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom