Родителите ве демнат на Facebook!

• Креатор на темата Креатор на темата Simony
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 февруари 2013
Мислења
38
Поени од реакции
37
Секој втор родител отвора профил само за да го има на увид онлајн животот на своите деца. Дури 43% од родителите профилот на децата го проверуваат секој ден, а само 1% од родителите никогаш не ги проверуваат нивните профили, говорат податоците од Education Database Online.

Возрасните посебно ги интересираат апдејтот на статусите, што другите постираат на нивниот „ѕид“ и фотографиите на кои се тагнати нивните деца.

Секој втор родител отвора профил само за да го има на увид онлајн животот на своите деца. Дури 43% од родителите профилот на децата го проверуваат секој ден, а само 1% од родителите никогаш не ги проверуваат нивните профили, говорат податоците од Education Database Online.

Возрасните посебно ги интересираат апдејтот на статусите, што другите постираат на нивниот „ѕид“ и фотографиите на кои се тагнати нивните деца.
Ако некој од твоите родители отвори профил на форумов, ќе ја види таа курвинска хипстерска фаца што ја имаш за профил слика. Па што?

Ако некој од твоите родители отвори профил на форумов, ќе ја види таа курвинска хипстерска фаца што ја имаш за профил слика. Па што?
Ало мали јас имам 31 год. и баш ме заболе ... затоа пази ти што ставаш на ФБ и како се изразуваш да не добиеш ќотек од твоите :D

Тоа може во Америка, кај нас половина од повозрасните родители не знаат ниту да ракуваат со компјутер.

на мајка ти љубовникот
Богами и твојата не е за машала...Дури тогаш ќе кренат раце дека нема да видат внуци од тебе. :D

Попатетично од ова амин. Кога ќе видам некоја си ја додала ќерката/синот, им лајкува слики/статуси, и лајкнува некои страни дебилни што ни ја не би ги отворила, или па си игра со фармички глупости, не знам.... Отвори и го ѕидот ставила екс ју песни, и праќа пораки за добро утро и добра ноќ, чак што мене ме фаќа срам да ги читам. :icon_lol:
Инаку моите никогаш немале потреба да прават фејсбук профили, сепак имаат попаметни работи место да џаболебарат и да се замараат со детски работи. А за контакти со роднини и слично, секако постои скајп. :)

Ако сум паднал на тоа дереџе да ме проверуваат и контролираат преку фејсбук пиши пропало тогаш.

Затоа јас на мајка ми изрично и реков НЕ МОЖЕ да отвори профил...:icon_lol: И ми вика: Ауф, па мене многу ми е гајле за твојот Фејсбук...:icon_lol:
Шала на страна ич не се замара жената за такви работи, единствено што има е mail и тој не го користи толку често...

нема да ги прифаќаш твоите и решена работа...

Знаеш дека секогаш можеш да ги извадиш од пријатели?
Нема да те одсвојат, не се плаши.

Зато јас мојте си ги блокирав,па да ги видам сега нека ме мањачат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom