Роденденски торти

• Креатор на темата Креатор на темата Mary Poppins
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Па луѓе, ме интересира колку вам ви е важна вашата роденденска торта, т.е како таа ќе изгледа.
Јас лично се радувам како мало дете, секоја година обавезно правиме торта со мама и дувам свеќички. Можете да прикачете и слики од ваши торти кои можеби ќе му се допаднат некому па ќе ја искористат идејата. :)

Мене коа ке ми биде роденден, се радувам, али не најмногу за роденденската торта, а иначе торта како торта, не е роденден ако нема торта на крајот. :D

дали и се радувам на тортата? не.....
ич не и се радувам зашто означува дека сум постар
радоста за тортата се намалува со зголемување на годините....
а како сакам да изгледа?
вака или вака

Ја како мала секогаш имав најубава роденденска торта :D
Сега сум голема и роденденската торта обично ми е чоколадна и неукрасена ама сепак се радувам на роденденски торти и сакам да подготвам роденденска торта-украсена за моја драга личност.

Повеќе не се радувам за роденден. Со секој изминат роден сваќам дека сум поминал цела година која никогаш нема да ја вратам, и ми останува уште една помалку. Тоа е тоа, се однесувам како да сум во средновековна криза(кога човек ги полно 40г).
Ама затоа ко помал многу се радував на роденден. За тортата ич не ме болеше таквото, битен ми беше роденденот и дека станувам повозрасен. Сега веќе не, имам поинакви сваќана во животот и жалам за секоја помината година. Можеби звичи себично и цинично ама навистина така се чувствувам, како да имам некоја празнина во мене која неможам да ја надополнам со овие госини кои ги имам сега.
Ај да прекинам овде забегав многу офтопик...

Торта секако дека има, ама не посветувам многу внимание на декорација, повеќе се ангажрам околу забавата.

сакам торти особено чоколадните,но роденденска не ги сакам оти ми се зголемуваа годините и се повеќе ми личи на пожар.

Роденден без торта не бидува.Најубави ми се чоколадните торти,големина,облик не ми е многу важно само нека има слика манчестер

Се радувам ако изгледа симпатично ако е вкусна уште повеќе :)Пред некој ден ми беше роденден си порачав торта беше супер украсена и вкусна а и ефтина:)

Се радувам ако изгледа симпатично ако е вкусна уште повеќе :)Пред некој ден ми беше роденден си порачав торта беше супер украсена и вкусна а и ефтина:)

Украсена, вкусна и ЕФТИНА - три во едно. Од кај ја порача ако не е тајна :)

И преубави се посебно со нестле фил и чоколадна :vozbud:
п.с.Само вагата треба да си ја однесам у подрум :pos:
Треба и нугат да ја пробаш а и шери не е лоша :)

Се радувам пошо ќе ја јадам торта :D Не мора ни да е мој роденденот, битно нека прават торта[/quote]

пази каде јадеш торти- не знаеш кој и КАКО ја правел:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom