Rock Fest 2010 М.К.Ц.

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Ревијалната ќе остане на 23, така?

Па финалето останува исто со сигурност (На 24ти), што значи дека ќе остане и ревијалната на 23ти (ваљда). :)

Последната квалификациона вечер, која што требаше да се одржи во саботата не се одржа, поради тоа што Владата на Република Македонија прогласи ден на жалост, поради починатиот полски претседател Качински. Групите кои што требаа да настапат во саботата, ќе имаат можнсот да се претстават пред публиката на 24 април, кога првично беше закажано големото финале. Инаку финалето на Рок-фест 2010, ќе биде презакажано за наредната недела, а точниот датум ќе биде соопштен наскоро.

Некој вака критики било позитивни негативни ... да слушниме ?

Мене ми бевте многу интересни, искрено...сценски настап, самите песни како се склопени :) Добро е... се паднав од смеење бубњарот дур лупаше некои ритмови коа си ја маваше глаата :pos2:

Мене ми бевте многу интересни, искрено...сценски настап, самите песни како се склопени :) Добро е... се паднав од смеење бубњарот дур лупаше некои ритмови коа си ја маваше глаата :pos2:

Плус фората со тоалетната хартија насекаде. Добри и интересни бевте вкупно гледано. :палецгореалигонематуканафорумов:

Плус фората со тоалетната хартија насекаде. Добри и интересни бевте вкупно гледано. :палецгореалигонематуканафорумов:

Плус твојата маска од тоалетна хартија xaxaxaxaxaax :pos2:

Не беше муабето само за нас ... целосна рецензија за настанов. Да можам да споредам нешто.

настап како настап беше супер озвучувањето не така као шо мислевме бендоите беа супер и така поздрав од Heart Stroke :)

Кој победи вчера? Ја тупев оваа свирка цел месец и на крај не отидов...:/ Како беше? Дај пишете импресии :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom