РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите шо дркате на Лино, денес не направи ништо различно од некни....Денес Вардар 50 % го победи Мијатовиќ а 50 % се победи сам.

Пред мене се случи тоа со кретенот можам да кажам само дека посакував да го фатеше мурија и да го скичмеа на лице место.
Избега ко некоја пичица нагоре.

И јас бев нервозен и се тоа(а кој не беше) и столиците беа пред мене ама не сум до толку глуп.
Ако Вардар игра без публика со Минск тогаш копуков треба да се најде и да се измлати.

Исто така и редарот што требаше да седи таму изгледа му ја здувнал пред време и тоа е тоа. Ја ко шо знам тој не треба да мрда од таму.

Утакмицата нема да ја коментирам многу пошо сум уште нервозен ама нека им е со среќа на Металург.

И само ќе кажам дека ВУГРИНЕЦ е најголемо пиченце и на судијата што се напраи на три ипол кога Вугринец боксираше еден играч на Вардар ко тој да е вреќа да му ја ебам мајката.
Требаше да го избрка СКРОЗ!

Самсоненко може да дава пари ама нека престане со екскурзиите.

Добро приметив тоа беше Чипурин, а русов на тоа одговори со ладнокрвен поглед ..
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 02:16 ---
такво местење не им одговара на вардар, ем пред нивна публика го јадат ем несмеаат да згрешат сега
ако сакаат 4место,

Вардар ќе биде 3 место тоа ти го гарантирам.. Ќе ги тепа Тун и Динамо, Металург само Динамо и двете ќе имаат по 10 бода али Вардар има боље гол разлика (во ракомет се гледа гол разликата а не меѓусебниот дуел во фазата по групи)..
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 02:16 ---
Металург само Тун *** (моја грешка)

Цуре вечерва ако си гледала ОДЛИЧЕН македонски ракомет, или си гледала некоја друга утакмица од оваа што ние ја коментираме или ти е прва изгледана ракометна утакмица у живот. Трето нема!
Не ми е прва изгледана, седма ми е. НЕ ме замарај, тоа е мое мислење.

Што ви е на вас бе. Од небо се гледа дека е местена утакмицава, кај може вардар да не победи кога има три пати појаки играчи, а и плус Самсоненко има повеќе пари од Минчо. Видовте и дека Доне намерно не стануваше да им дава совети на тајм аут.
А и тој типот му го даваше столчето на Раде дека овој е црногорец и го мрзело да стои.

Не ми е прва изгледана, седма ми е. НЕ ме замарај, тоа е мое мислење.
:pos: :pos: :pos:
Ај добро не те замарам. Само не лупај глупости и не се прави експерт за нешто што поима немаш. Поарно ќути си, попаметно изгледаш така.

Седма утакмица бе :pos: :pos: :pos: :pos:

Ова не го очекував од тебе , зар ќе изгубат намерно повеќе од 5 разлика , а може да одлучува меѓусебен дуел ???

Во фазата по групи одлучува гол разликата...

:pos: :pos: :pos:
Ај добро не те замарам. Само не лупај глупости и не се прави експерт за нешто што поима немаш. Поарно ќути си, попаметно изгледаш така.

Седма утакмица бе :pos: :pos: :pos: :pos:
Буквалист!Зарем ова "седма" го сфати сериозно? ЦЦЦ ќе се убијам :D

@Јунајтед друже бар тебе те поштувам, не треси глупости жити се. Не сме биле тим за ЛШ. Играме во најтешка група, и освен на денешниот меч НИЕДНАШ НЕ БЕВМЕ ПОСРАМОТЕНИ. За тим составен пред 6 МЕСЕЦИ, не знам што сте очекувале вие.
Значи зборувам за тим што барем ќе го повтори ланскиот успех на Металург, без разлика дали Металург лани имал лесна група или среќа при ждрепката после. А сеа максимумот е четврто место и после бирај противник, Веспрем, Хамбург или Кил.
A Meталург, да не подрекувам, ама ако Барса ги добие останатите 3 утакмици, последно коло има шанси да ја добие Барса, па дури и да загуби од ПСЖ, па да заврши втор.

Најјако жими се :icon_mrgr: девојки почнале да се караат за ракомет, а дури ни помеѓу фановите на Металург и Вардар нема некои буцкања :icon_lol:

Што ви е на вас бе. Од небо се гледа дека е местена утакмицава, кај може вардар да не победи кога има три пати појаки играчи, а и плус Самсоненко има повеќе пари од Минчо. Видовте и дека Доне намерно не стануваше да им дава совети на тајм аут.
А и тој типот му го даваше столчето на Раде дека овој е црногорец и го мрзело да стои.
Знаци тој раде нека оди у ПМ. Со секоја одбрана правеше една иста реакција ........Го направија светски голман

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom