Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека потпиша за Пелистер одма со суперлативи за Серафимов, пред то со дрва и камења, македонска иронија на стероиди.Серафимов ја држеше цела екипа, без него се врајкат на почеток, сега се од ново треба да учат

Ти дечко не си таман во мозокот, оди провери сеДека потпиша за Пелистер одма со суперлативи за Серафимов, пред то со дрва и камења, македонска иронија на стероиди.![]()
Абе нема проблем дека им ја држел цела екипаСерафимов ја држеше цела екипа, без него се врајкат на почеток, сега се од ново треба да учат

Како да влези, чоекот пензиониран е.Ѓоргоноски воопшто не влезе иако фати некој ритам во последно време.

Има договор колку што знам, но ништо не ме чуди. А и не гледам проблем доколку тој смета дека Алкалоид е подобар проект за развој, што и реално е, Пелистер нема никаков проект, функционира аматерски се уште, за година, две можеби ќе се сменат доста работи, но во моментот е така и не гледам зошто не би сакал да оди во Алкалоид.Се вртат муабети дека Кирца дека продужува со монополот....изгледа го договорил и Самоил Ристевски
Samoil ima dogovor uste dve godini,ako saka Kiro da go ima vo Alkaloid ke treba dabelo da plati,a takvo nesto vo rakometot e naucna fantastikaСе вртат муабети дека Кирца дека продужува со монополот....изгледа го договорил и Самоил Ристевски
Не се слагам до крај, според шпекулации словенецот нема да дојде, а кире ротира со пикерите многу така да ќе го игра сигурно ако одлучи да оди тамуНе знам како е точно ситуацијата само го слушнав како шпекулација, мада сепак мислам дека кога Киро е во прашање све е можно. Инаку сепак мислам дека би му било лош потег ако иде во Алкалоид. Покрај Стојковиќ, Аларов, Карасманакис и потенцијално словенецот, не знам колку ќе има простор за напредок во споредба со тоа кај што е сега, ако ништо друго барем Лино знае како да го дотера да биде квалитетен дефанзивец како на времето со Јоновски и Марковски што направи во Металург