РК Алкалоид

• Креатор на темата Креатор на темата Vardarecc
  • Време на започнување Време на започнување
kiro so prvata ekipa kje brka tituli a vtorata ekipa razvojna na talenti :ROFLMAO: bogatashite nema kaj da gi troshat parite si igrat rakometni klubcinja kako kiro mu sedi na ovaj ne znam uste sekoj se po cirkuz gleame raboti

Серафимов ја држеше цела екипа, без него се врајкат на почеток, сега се од ново треба да учат
Дека потпиша за Пелистер одма со суперлативи за Серафимов, пред то со дрва и камења, македонска иронија на стероиди. :pos:

Дека потпиша за Пелистер одма со суперлативи за Серафимов, пред то со дрва и камења, македонска иронија на стероиди. :pos:
Ти дечко не си таман во мозокот, оди провери се

Серафимов ја држеше цела екипа, без него се врајкат на почеток, сега се од ново треба да учат
Абе нема проблем дека им ја држел цела екипа :D
Несомнено им беше важна карика во нападот, ама распадот им се случи ради повеќе работи.
Прво, тешката повреда на Митев. Пола сезона беше аут, а се врати во прелоша форма. Тука би го додал и брат му кој исто така по повредата се врати во катастрофално издание.
Второ, повредата на Ѓорѓиев пред главните утакмици. Он беше мотор на клубот по повредата на Митев.
Трето, тоа што Серафимов и Кире ја спукаа работата.
Практично цела бековска тројка им е аут.

Back
На врв Bottom