#Резил_Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување
Hehe gnido samo me interesira od kade si? Dark King my ass.. a ako si so tolku golem IQ objasni sho mi znachi mene nikot seronjo

Ajde sea da ve vidam? Sho mi mene znachi nikot??? aaa da.. i toa 2323 vo morania2323@yahoo/hotmail.. Ajde Ajde pichki kaj ste da ve ebam vo gnidite

ауу
колку сте безобразни
уш малку ќе се испотепате
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:baeh:

Леј дебиливе се зачлениле на форумов:vozbud:

Темава не е онаа истата као шо е насловот. Иначе, мрзам вакви фаци, као овој Мораниа, се глеа дека е исфрустриран и на тешки дроги, а и се мрднал од тоа куртонската музика шо ја слуша.Така да, мораниа, фурај си филм, глеј си ја твојата работа и уживај си.

А овој кингов, глеам дека е голем интелектуалец, глеам учен чоек, си фура филмче. Според негови закључоци, ние сите сме тука деца кој немаат што да праат, па дремат на форуми ( лол ! ), само што тој негов закључок не е точен ама ајде, нека мисли дека е точен. А тоа дека не искачаме у град, и дека сме грди, не знам дали он се погледнал у огледало, дали искочил на улица, да види каков е животот, или нема време, се замара кој како и што рекол на форумов.Едноставно не капира дека тука сме сите за да кажеме некое наше мислење на некоја тема, а не сме дојдени за да исправуваме " криви дрини ".

Сеа да кажам мислење за сајтот, пошо друг не е стаен за резилење пошо бевте премногу зафатени со карање.Сајтот на прв поглед изгледа солидно, ама неговата содржина не изгледа. Темата на сајтот е за одреден вид на луѓе. Тоа е тоа.

Поздрав!

Hehe gnido samo me interesira od kade si? Dark King my ass.. a ako si so tolku golem IQ objasni sho mi znachi mene nikot seronjo

Ajde sea da ve vidam? Sho mi mene znachi nikot??? aaa da.. i toa 2323 vo morania2323@yahoo/hotmail.. Ajde Ajde pichki kaj ste da ve ebam vo gnidite
ај ќе ти го објаснам....

видете,_знам_мистериозни_поими_па_и_сум_научил_нови_бројки_да_пишувам_па _и_по_два_пати@не_ви_кажувам_кај_ми_е_меилот_сакам_и_на_двата_да_ме_аднете
вака нешто:?

И да, за малку ќе заборавев...Да беше со толку високо ниво на Ај-Кју како што викаш,нема воопшто да употребуваш погрдни зборови кон противникот...И што ако ти каже кај живее?...На врата да не му идеш?...Дете, спушти се на земја...

тебе брате нешто не ти е ок... се изреволтира без врска... сеа да бидеме реални сајтот е катастрофико ама речникот твој е уште покатастрофико....

путем дај бе имаш нешто од nevergreen?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom