Revenge

• Креатор на темата Креатор на темата Зајче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има и четврта сезона не се секирајте. :D

Колку пресврти се случија во финалето. :facepalm:
1. Убиство на Ејден
2. Шарлот се свести од нигде никаде дека Џек ја киднапирал
emoticon-0112-wondering.gif

3. Дејвид е жив
4. Убиство на Конрад
5. Викторија во болница
Цели три сезони ги влечат работите и се откриваат во една епизода.

Дали некој има некаква информација за 5та сезона ?

Дали некој има некаква информација за 5та сезона ?

Читав дека е крај, а ако има 5та сезона можно е да биде со скроз други глумци, некоја нова приказна.

Читав дека е крај, а ако има 5та сезона можно е да биде со скроз други глумци, некоја нова приказна.

Нее, Емили е мојот фаворит, без неа нема веќе да ја гледам серијава..

Нее, Емили е мојот фаворит, без неа нема веќе да ја гледам серијава..

Па затоа подобро да заврши, а и сите оние работи што се случија во последните две епизоди само го најавија крајот

Цела сезона им е утка, до 3та сезона беше доволно, а не уште глупости да смислуваат. Се нервирам коа ја гледам, а не сакам да ја оставам после толку гледање... :вонзем:

Цела сезона им е утка, до 3та сезона беше доволно, а не уште глупости да смислуваат. Се нервирам коа ја гледам, а не сакам да ја оставам после толку гледање... :вонзем:
Ист бев и јас искрено последните 3-4 епизоди, ама после крајот на епизодата од вчера едвај чекам нареден понеделник да видам што ќе се случи. :D

Ист бев и јас искрено последните 3-4 епизоди, ама после крајот на епизодата од вчера едвај чекам нареден понеделник да видам што ќе се случи. :D
Баш сега го ѕирнав промото, ќе има пресврти. :D

После 20тава епизода е повеке од јасно дека е крај на серијата..Gonna miss Emily/Amanda

On April 29, 2015, ABC canceled Revenge after four seasons, and will air the series finale on May 10, 2015, though the showrunner assured that fans will get closure.

(n):busi::nesumjas::yid::place: HE,HE,HE,HE,HE,HE !!!

Па реално приказната заврши и после третата сезона, ама ајде.. :) Епизодата од вчера сега ми се симнува, ќе видиме што ќе се дешава. :D Moже летото да ја свртам уште еднаш, ептен јаки беа првите 2 сезони. :) Па после да и удрам delete од лап топов, да ослободам 25GB.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom