- Член од
- 17 јануари 2012
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 1.359
Ау крајот на денешнава епизода беше скроз неочекуван.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е што пиша, да знам да не го гледам.Дали имате гледано поспојлерско промо од ова за 23та епизода...ВТФ?
Најпаметно, пробувам да го заборавам хаххаДобро е што пиша, да знам да не го гледам.![]()
А мини срцевиот удар после сцената со пукањето? Па презимето на надгробната плоча :'(Тоа со Нолан на крај беше најјако од се. [emoji38]
Знаев оти мора жива да остане.А мини срцевиот удар после сцената со пукањето? Па презимето на надгробната плоча :'(
Кога се залапаа ми беше исто ко да ги гледам Jamie и Cersei у Game of ThronesЗнаев оти мора жива да остане.Само малце чудно ми беше на крај да ги гледам со Џек како маж и жена, после се што поминаа како "пријатели". Без разлика што се знаеше дека тие се главниот пар во приказната.
![]()
Не ги знам овие, пошто не гледам ГоТ. xDКога се залапаа ми беше исто ко да ги гледам Jamie и Cersei у Game of Thronesхахаха
Не ги знам овие, пошто не гледам ГоТ. xD
ti moderator si a ne znajs edna tema vo vazni da ja namestisova go gledas a got ne. mrsh !