Resident Evil 5

• Креатор на темата Креатор на темата jombastik
  • Време на започнување Време на започнување
чим е јапонска фирма или слично како capcom или konami се знае што може да биде играта, прекрасна.

ја има на аренабг за ХВОХ 360. ја има некој пробано? јас викендов ја зимам

Колку што знам има уште 9 дена до излегувањето, да не е некоја факе верзија?

Не е fake вистинската е, само што мислам дека ќе ти треба апдејт на Firmwareот, многу луѓе се бунат дека не им игра.

Играва е екстра на икс бокс 360 само што командите се идентични на 4ката и плус женската што е со тебе цело време ако умре ојде нивото-гејм овер

gi imam prevrteno site delovi...ama ponovive ne mi se svigaat...pre lesni se:toe:

Играва е екстра на икс бокс 360 само што командите се идентични на 4ката и плус женската што е со тебе цело време ако умре ојде нивото-гејм овер

епа повеќе ќе ја лечиш и помалку ке умира

Леле лудница игра... Морам што побрзо да си го појачам PCво, зашто вака не бива. :)
Гарант ќе излезе за компјутер, нема шанси да ја остават само за овие конзоли.

Леле лудница игра... Морам што побрзо да си го појачам PCво, зашто вака не бива. :)
Гарант ќе излезе за компјутер, нема шанси да ја остават само за овие конзоли.

Ќе излезе, ваљда на 13 јуни. И јас одвај чекам:vozbud::vozbud:

супер е играта. графика феноменална. само малку глупо е што женската што е со тебе цело врме е без муниција, треба да ја лечиш често за да не умре и да ја спасуваш

супер е играта. графика феноменална. само малку глупо е што женската што е со тебе цело врме е без муниција, треба да ја лечиш често за да не умре и да ја спасуваш

Ти ја играше?:helou: Колку е голема?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom