Ресенчани оптимистички гледаат на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
ne e tocno ti si vo pp na fak imas drugari sigurno dali nekoj nekogas ti kazuva kolku tutun sobral kolku pari zel pa iskreno da ti kazam mene stram mi e da izlezam so nekoj ezerenec nastrana od gradov osven tanas sampionot osven jabolka pari gajbi olku onolku iljadi drug muabet ne moze da slusnis i so mnogu drugi ama ovie se taka naj vpecatlivi

abe dete toa ti se voobi4aeni muabeti na sekade, zatoa ti vikam kaj i da odis vo MKD se praat istite muabeti. dali toa e tutun jabolka, piperki ili nesto treto toa e.

А бе озборувања има секаде и ќе има секогаш зошто сме мала држава!
А тоа што има луѓе што прават муабет само за јаболка, гајби, нивна продажба, прскање и слично, има многу и искрено и јас се нервирам што со нив не можеш да направиш обичен муабет, само за јаболка зборуваат!

sedam jas vo korzo dolu vo bt sednata edna dobra ekipa idit pevalkata na masa sedvit pijat votka so niv atie i kazvat koj pojke ke zemel od jabolkata kolku imal so imal merimu akalot to me inspirira da ja zaklucam mojata konstantacija za i okolu resen i resencani inace vo temata mak gradovi edno drugarce ima postirano za resen dosta tocen i precizen materijal se nadevam ke go pronajdete i procitate tuka e na forumov

abe aman celtik dosta vise so toa. se razbravme deka sekade ima takvi moze preteruvaat resen4ani malku so jabolkata ama sea toa e i moze na nekoi toa mu e edinstvena egzistencija taka da i moze poveke se grizat za toa

pa toa mi e i mene chombe muabetot nema nikakva pri4ina da se bide negativno nastroen, i plus toa ne znam koj kolku bil vo drugite gradovi no sekoj grad e kako malo selo, sekoj se znae za okolnite ziteli taka sto ova so ozboruvanjeto e sekade prisutno. mozeme da zboruvame i za toa NA DRUGA TEMA, megutoa ohrid, bitola prilep go imaat istiot problem na ozboruvanje, taka sto i napisanoto deka vo drugite gradovi ne se ozboruva ne e izdrzano, mozebi ne gi interesira za drugiot kraj na gradot ama za najbliskata okolina sekoj se interesira

Оти мислиш дека Скопје го нема истиот проблем?Македонците сме радознал народ..ухх..Некои одат напред со мотото на комшијата козата, а некои едноставно мораат да научат без злобни намери...

И шо бе АБВ, ај сеа скокај од радост нешо лошо се дешава на другата страна.... секогаш вака било десет години доаѓало, десет години се повлекувало, илјадници години постоело, природна појава

A има ли воопшто езеро таму бе,не сум бил 5-6 месеци?

A има ли воопшто езеро таму бе,не сум бил 5-6 месеци?
А бе езеро ли е бара ли е има нешто! Има каде да се ладиме на лето. Барем избањати излегуваме навечер во град:baeh:

А бе езеро ли е бара ли е има нешто! Има каде да се ладиме на лето. Барем избањати излегуваме навечер во град:baeh:

Па што знам,можеби се бањате во тиња,оти така пишува оној во весникот, вели немало вода,само ТИЊА колку сакаш.Е сега доколку така "избањати" излегувате во некој град низ Македонија,тоа е друга работа,ќе ве препознаат веднаш.:)

Па што знам,можеби се бањате во тиња,оти така пишува оној во весникот, вели немало вода,само ТИЊА колку сакаш.Е сега доколку така "избањати" излегувате во некој град низ Македонија,тоа е друга работа,ќе ве препознаат веднаш.:)
Ние не се бањаме во езерото, општо зборував за тоа колку вода има овде а колку кај вас:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom