Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Драгане, при суБтилен аманет од Џонтра и администрација те отворам
како нашиот виртуелен дневник на која ќе можеме сите да си приплакуваме, да истураме фрустрации, да споделуваме среќни моменти, успеси, падови, разочарувања и љубови а воедно целиот форум да смее да не цитира, да се мајтапи со нас, да не става во пост на денот, да не покажува на родителите, другарите и бившите.
Да не речам, ова е кул верзијата на драга кајгана.
Да почнам прф, Драгане. Во очи излевањето на новата експанзија на World of Warcraft,
планирам да по трет пат да си купам акаунт откако последниот без објаснување ми го банираа кога излезе Мистс оф Пандаириа. Ама арно, оти и така мистс не ми се свиѓаше.
Шо значи така, јас планирам деновиве да се претворам во малезиски аероплан.
Imma be like, gone dude.
Пичка неам видено со месеци така да отрпнат сум од сувоќата.
Поздрав. Еретикот.
P.S: Сигурен сум дека оваа тема ќе биде попосетена од оригиналната. Смрд фашизму!
P.P.S: Песнава е хит кај 12 годишни девојчиња во мое маало.
како нашиот виртуелен дневник на која ќе можеме сите да си приплакуваме, да истураме фрустрации, да споделуваме среќни моменти, успеси, падови, разочарувања и љубови а воедно целиот форум да смее да не цитира, да се мајтапи со нас, да не става во пост на денот, да не покажува на родителите, другарите и бившите.
Да не речам, ова е кул верзијата на драга кајгана.
Да почнам прф, Драгане. Во очи излевањето на новата експанзија на World of Warcraft,
планирам да по трет пат да си купам акаунт откако последниот без објаснување ми го банираа кога излезе Мистс оф Пандаириа. Ама арно, оти и така мистс не ми се свиѓаше.
Шо значи така, јас планирам деновиве да се претворам во малезиски аероплан.
Imma be like, gone dude.
Пичка неам видено со месеци така да отрпнат сум од сувоќата.
Поздрав. Еретикот.
P.S: Сигурен сум дека оваа тема ќе биде попосетена од оригиналната. Смрд фашизму!
P.P.S: Песнава е хит кај 12 годишни девојчиња во мое маало.