Reply-Кајгана (Таму кај што е дозволено реплицирање едишн aka Џонтра Волта едишн)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Драгане, при суБтилен аманет од Џонтра и администрација те отворам
како нашиот виртуелен дневник на која ќе можеме сите да си приплакуваме, да истураме фрустрации, да споделуваме среќни моменти, успеси, падови, разочарувања и љубови а воедно целиот форум да смее да не цитира, да се мајтапи со нас, да не става во пост на денот, да не покажува на родителите, другарите и бившите.

Да не речам, ова е кул верзијата на драга кајгана.

Да почнам прф, Драгане. Во очи излевањето на новата експанзија на World of Warcraft,
планирам да по трет пат да си купам акаунт откако последниот без објаснување ми го банираа кога излезе Мистс оф Пандаириа. Ама арно, оти и така мистс не ми се свиѓаше.
Шо значи така, јас планирам деновиве да се претворам во малезиски аероплан.
Imma be like, gone dude.
Пичка неам видено со месеци така да отрпнат сум од сувоќата.
Поздрав. Еретикот.

P.S: Сигурен сум дека оваа тема ќе биде попосетена од оригиналната. Смрд фашизму!
P.P.S: Песнава е хит кај 12 годишни девојчиња во мое маало.

Јака конкуренција!
Плус и бесполова е. Можете да се обраќате како што сакате.

Проклет нека е денот кога се затвори првата и оригиналната "Драга Кајгана".

И сега каде Бубамарата ќе глуми авторитет?

:(
Хехехехе колку си ти интересен.
Ќе ви избришат едно мислење , кое било оф топик (сами сте го заслужиле тоа) и одма галама кревате.
Ви кажа девојката тие се правилата и то е то. Јас да сум ко неа ќе ве испобанирам па да видам тогаш дали немат да ги почитувате правилата.
Пичиња едни, само да се плачело. Како мене не ми бришат мислења таму , или јас сум ретардиран па играм по правилата?

И сега каде Бубамарата ќе глуми авторитет?

:(
Затоа Олимпија е тука за банче од тема.
Темата нема наслов Кај ќе глуми Блу лејдибаг авторитет :pipi:

fuck_yeah.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom