Renault Megane III

меганот внатре
Renault-Megane-III-04s.jpg
Renault-Megane-III-05s.jpg
Renault-Megane-4_grande-3.jpg

забележете ја третава слика. како по ѓаволите ќе менувате цд? некако, непријатно и непристапно ми делува :S многу доле го збутале цедејчето. a на првата слика делува океј =) ај сеа :D:D

иначе, се на се, меганов е ТОПОВИ. ќе одам следен викенд да го видам во рено, па ако се сетам да шкрапнам некоја слика, ќе ја постирам овде, и ривју од мене (:pos:)

Ја видов во Битола колава...полошо неможеле, на сликиве кога ја гледав си мислев кој знае каква ќе биде. Видете ја на улица во живо, 3 вакви да ми дадат и еден голф 6 би го земал голфот, внатре е сафра, премало, како во пежо 207...незнам, катастрофа. Прв пат кога го видов мислев дека е некој Тофас, таква чкарт пластична...

Задните светла не ми се бендисват!

Супер ми е меганов незнам што сте му запнале, а и по списанијава странски читам дека има најдобро обликувани седишта во класата и дека со новата мазда 3 се најудобни и најпространи возила во таа класа. А и дизелите му се супер.

Noviot megan (prvata slika) vnatre super izgleda spored mene ne sum se vozel vo noviot ama vo postariot model imam navedeno i vo drugi postovi udobnosta e 0 za po neramen pat

Супер е количето ќе се држи до голфот ама да би земал јас голф би зел мислам дека е подобар.

Колава е супер многу добар дизајн има,само што внатрешноста е многу сиромашна кога би споредиле со Голф 5,Мазда 3,Форд Фокус........

Се надевам конечно го решија тој проблемот со воланот... незнам да ви кажам што е, но штом возам рено, добивам чуство како да ми се неми рацете и како во секој момент да удрам некаде...

Супер е новиот меган.Конечно го поправија оној грд заден дел од стариот модел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom