Реми Галард

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Дали сте слушнале за Реми Галард (Remi Gaillard)?
Имено тој е познат француски комичар, кој може да го насмее ама баш секого со неговите скечеви!
Не ви се верува?

Еве некои од моите омилени:

Има околу 100тина на Youtube од него, па видете и дајте коментар за неговите клипови !

ЛЕЛЕ РЕМИ ГО СТАВИЛ НЕКОЈ!!! хахххаа дечкото е лудило,тешка будала,,,,,,,хах:pos2::pos2:

Не сум сигурен ама претпоставувам дека е истиот Реми кој правеше разни глупости со фудбалска топка низ Париз, им ја шутираше во комбе, во продавница и слично.:)

Не сум сигурен ама претпоставувам дека е истиот Реми кој правеше разни глупости со фудбалска топка низ Париз, им ја шутираше во комбе, во продавница и слично.:)

Истиот е! :vozbud:

Секоја чест еј ! ! ! :vozbud:
Роки ис бек ! ! !

Леле овој бил лудиот кенгур. Е сеа е конечна целата слика :pos2:

типов е навистина луд :vozbud: сепак освен што се глупира и прави глупости низ Франција Рени е и голем спортиста :pos:

хахаха ова со фудбал кога шутира е најзакон... :pos::pos::pos:

дечково ни сам незнае колку ќутек има изедено дур ги снимал овие :tv: ако ако така се расте

Хах, Реми е звер, аааа типов е идеална слика за тоа како треба да се живее животот :D:D праи што сака го боли к*р, ама у едно видео кога ке го прсне еден со голф палица, само бутот му знае, го извади од чорапи : ))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom