Реметење за 21.12.2012

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
428852_456376227756854_1006569932_n.jpg

иам само едно нешто да кажам.
вчера бев во толкава паника заради воа, што попрво да напраам за крај..Прво земав имав секс со радијаторот. Сите ребра редоследно сум ги прошол. Мочав у кадата за последен пат. Си ги измив забите вечерта. Од фрижидерот ја извадив туршијата и ја ставив во рерна, не знам зашто. Лампионите од елката ги потопив во мед и ги излижав и пак ги ставив на елка. Имаше еден весник на масата и така кога го погледнав прво не знаев шо да му праам и на крај па не знаев го оставив така. Весник, големо чудо. Ја одлепив лининг налепницата од старите патики, уф кое задоволство и си легнав со чорапите шо ми беа у кондури цел ден очекувајки сето тоа да ми е последно. Сабајле се будам со морнинг вуд и сум се откарал сам себе бек ту да пичку матер..
Говедо сум бре, изманипулирано, ама ајде се избрукав ваљда нема да се повтори..

Имате
два часа
триесет и две минути
и седумнаесет секунди
на вашето преостанато време.

Ако опозицијата не го блокира буџетот, по пропаста на светот постојат реални шанси денарот да биде најјака светска валута (Ставревски)

„Каква криза дојде, не можам да врзам крај со крај“ - Светот

Секои вторник, петок и сабота бесплатен Пропаст на светот за пензионери (Коце Трајановски)

СДСМ го блокираше крајот на светот.

Нема што ремет, Маите биле православни и се воделе по Јулијанскиот календар. Така да ќе видиме кој последен ќе се смее за 2 недели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom