Рекламната кампања на Македонија на CNN ги разгневи гејските организации низ светот

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека овака поадекватен е насловот:

Рекламната кампања на Македонија на CNN ги разгневи гејските организации низ светот и платениците на Гејците во Македонија.

Пола форумџии ги направи платеници на гејците :nesum:

Ке се свати суштината на рекламите и промоцијата на Македонија, само треба малку време да им се опулат очињата на некои наши Македонци.

Не случајно постарите и поискусни рекле за се треба време, само што многупати пубертетските хормони многу наши Македонци ги држат многу долгу, некои се и вечно во пубертет.

Не случајно постарите и поискусни рекле за се треба време, само што многупати пубертетските хормони многу наши Македонци ги држат многу долгу, некои се и вечно во пубертет.

Остајте ги, сепак НАШИ СЕ.

Добро е, спотот си го одработува своето.

прпа им е сеа ако ако така им треба можеби ќе им дојде тој педерски памет да не се мешаат во нешто шо не е нивно добра работа заврши Милчо каде се тие што плукаа по него??

Во писмото што го упатиле до гејот Дорчо Бркојани претседателите на организациите потенцираат,дека таа нова рекламна кампања влегува во домовите на милиони луѓе во светот, изопачувајќи ја историската вистина.
space.gif
Е овој дел ми се допаѓа многу.
Нека ја види светот вистинската историја :) Браво за Милчо Манчевски одлично си ја завршил својата работа.

Да бидеме реални, Грците против све ќе протестират ако е од Македонија. Но сепак е големо задоволство да се види, дека спотот има и други ефекти а за туристите покасно ќе процениме.

Koj i da go pravel spotot toj odi na CNN:) a milco e filingot plus:)Gnevot e golem, fakt deka go popusija . Sega kes ezalat deka sme gi provocirale:) pa nema nato i eu:pos2:

Кој си има мувата на капата ... море само нека се бунат, тоа ти е бесплатен публицитет, слободно нека ни прават кампања :smeshko:фала им.

А колку спотот има ефект, ние можеме да збориме вака и онака, јас го лупнав на топик, праам пропаганда де, имам бајаги колеги из иностранства што би рекле некои и после 2 дена добивам едно 10 меила (нормално ќе ви преведам од сленг на сленг): еј батка ај молим те некако да се договориме да дојдам кај вас годинава? Кога е најдобро време? Има ли места за семејни одмори пошто сум со деца? Ке ме прошеташ ли да ги видам ствариве? Дај ми линкови да прочитам нешто повеке ... бла бла бла ...

И ја нормално летово ќе бидам туристички водич - аматер :salut:

Кога ќе заиграат тапиите пред суд тек тогаш има да пошизат и целосно да банкротираат Гејците:vozbud:

Рекламната кампања на Македонија на CNN ги разгневи гејските организации низ светот- пишува денес гејскиот весник http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/29/1622825.htm

Гејските организации во Америка, Австралија, Канада, Европа и Африка протестираат за кражбата на културниот идентитет, употребата на гејските симболи и археолошки пронајдоци. Според нив тоа ја покажува намерата и тактиката на Скопје да продолжи со својата пропаганда и на меѓународно ниво.

Во писмото што го упатиле до гејот Дорчо Бркојани претседателите на организациите потенцираат,дека таа нова рекламна кампања влегува во домовите на милиони луѓе во светот, изопачувајќи ја историската вистина. Тие тврдат, дека позицијата на соседната држава се зацврстува, а на повидок се претензиите за името како и прашањето за “македонскиот етнос и јазик”.

space.gif

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=028AF1BB8435614BA9EAF1D5E396CDFB

и после не краделе од кајгана.....седи,не ме радуј!))))))

Ги разгневила?Ги нанервирала и налутила, им ги вцрвенила обравчињата?Рекле 2-3 пати малака и скршиле 2 чинии?Супер, на здравје Македонци, каде и да сте!:party3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom