Редовна војска повторно?

• Креатор на темата Креатор на темата SmokeTooMuch
  • Време на започнување Време на започнување
друже поарно заеби џабе ке идеш мој пријател пред година ипол беше доброволно војска све помина добро со најдобра оценка од старешните после тоа беше се пријавил за платен војник али не му дозволија демек нешто му фалело а да биде поголема мизерија примале албанци кои немале појма како да склопат пушка или пиштол а физички биле тотален хаос и секако со врски се влезени пријателот виде со какви луѓе си има раб и реши да аплицира за бг пасош кој сега си го има и работи во германија си нема гајле сега али нему не му беше до парите од мал секогаш ми досадуваше ја ке бидам војник ке ја бранам Македонија али ете таква ни е владата

Искрено јас сега за сега не би сакал да одам платен војник, само сакам малку да ја тргнам главата од секојдневието.
Башка од тоа , ќе научиш ра ракуваш со оружје. А за тоа дека државата ни е покварена, те молам не збори, преку к%р ми е од сите институции. Ни малку не си ја вршат работата ко што треба, па овде патриотишча големи , демек македонија треба да се чува , бла бла и триста лаги. Добро направил што извадил пасош твојот другар, ако остани овде крвта ќе му ја испија.

Кој му је крив кога не е способен

очигледно си набилдан во нозете , од штаб до штаб, од комшии до роднини и сви остали пријатели, така едно 10год. и подоцна работно место МЕТАЧ. Па види сега некој не може така да оди, слаб е во нозете мора да бара алтернативен начин.
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 12:13 ---
Носете се со бугарските пашапорти

Каде? кај ти одговара?

Да бе за разлика од тебе.

Носи се тој пашапорт подалеку од Македонија !

So bre da metim. Ti treba da ucis jezik da te razberemo.

0FFA57E3DD5B6D4595335581C718C78A.jpg

Вашите бугарски пашапорти сега не вредат. Џабе е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom