Ф
Флеш
Гостин
аааахххх тогашшш ... добро "брат' ... ?!Брат, уреду е, уживај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аааахххх тогашшш ... добро "брат' ... ?!Брат, уреду е, уживај.
Имам еден таков у друштво , ако му речaм излегувам со машко друштво не му се доаѓа , ама ако му речам излагам со едно девојче а брат и ја ќе дојдам мора да ја упознаам да видам со каква си имаш работа да те советувам. Како да сум ја мало дете па ми треба и светилка над глава да не напрам некоја глупост.
Знаат другарите дека ги оговарате по форуми?![]()
Јас се чусвувам како да сум редок примерок. Еве вака: Не сум јас некој бељаџија, многу што дрдори, без зрам, и со инает. Еве сега почнавме нашколо(средно сум I-ва, техничко). Ги гледам другарите кои биле во основно со мене, си се собрани во друштво скоро цел клас. Јас се чувствувам затворен тип, или несфатен, затуцан, никој не прави муабет со мене, а јас се срамам да направам мубает(мое мислење имам социјална фобија). За друштвата, така е со мене. Сакам да си оформам друштво, се надевам во иднина, и несакам да сум етикетиран како глупчо(порано ми се чини и бев таков). Некое чаре? Некој совет?
Уште полошо па, ти ѕвони на телефон:
-Ало?
-Кај си бе?
-Еве со девојка ми седиме кај мене дома..
-Ееј пер досадно ми е ај и јас ќе доам.
( океј нека дојде да ни свети )
Толку напорни, неможеш да ги трпиш, едноставно ти се плаче од вакви.. Кажете некое мислење за нив![]()
Јас се чусвувам како да сум редок примерок. Еве вака: Не сум јас некој бељаџија, многу што дрдори, без зрам, и со инает. Еве сега почнавме нашколо(средно сум I-ва, техничко). Ги гледам другарите кои биле во основно со мене, си се собрани во друштво скоро цел клас. Јас се чувствувам затворен тип, или несфатен, затуцан, никој не прави муабет со мене, а јас се срамам да направам мубает(мое мислење имам социјална фобија). За друштвата, така е со мене. Сакам да си оформам друштво, се надевам во иднина, и несакам да сум етикетиран како глупчо(порано ми се чини и бев таков). Некое чаре? Некој совет?