Red Alert 3

• Креатор на темата Креатор на темата Razor
  • Време на започнување Време на започнување
Не, туку не си симнал добар крак.

Точно.

Инаку, што конкретно е лошо? На прво место е графиката (се` изгледа како да е излезено од јапонски anime), после игривост (мисиите се стварно досадни, а некои лесни дури и на Hard), па pathfinding на единиците..

Сфаќам дека треба веќе да ја привршуваат приказната на Red Alert и да се приближуваат кон таа за GDI & Nod, ама повеќето единици кои ги има во тројкава се пофутуристички и поневеројатни дури и од тие од C&C. Кога на упростениот гејмплеј ќе се додадат и видеата (девојки со облека на нив колку да се рече), може да се заклучи дека ЕА се фокусирале кон играчи на возраст од 10-13 години.

Точно.

Инаку, што конкретно е лошо? На прво место е графиката (се` изгледа како да е излезено од јапонски anime), после игривост (мисиите се стварно досадни, а некои лесни дури и на Hard), па pathfinding на единиците..

Сфаќам дека треба веќе да ја привршуваат приказната на Red Alert и да се приближуваат кон таа за GDI & Nod, ама повеќето единици кои ги има во тројкава се пофутуристички и поневеројатни дури и од тие од C&C. Кога на упростениот гејмплеј ќе се додадат и видеата (девојки со облека на нив колку да се рече), може да се заклучи дека ЕА се фокусирале кон играчи на возраст од 10-13 години.

Затоа Убисофт и Кленси ти ја иставаат EndWar за наша возраст.

Ја симнав играта,не е нешто посебно,многу од градбите се истите дури се и помалку,само некои со сменети имиња и пременет енџин.
Има некои мисии на кампањата кај што се закочува играта (или нешто слично) и не може да се игра натака,бидејки е кракувана верзија. Само на оригиналот не прави така:(
Mene mi se gasi igrata koga stigam do krajot na misijata so rusite kaj sto treba da go utepas generalot. Mu se slucuva ova na nekoj? Znae nekoj kako da go sredam?

Mene mi se gasi igrata koga stigam do krajot na misijata so rusite kaj sto treba da go utepas generalot. Mu se slucuva ova na nekoj? Znae nekoj kako da go sredam?
Тоа на сите им се случува. Како што читав по коментарите на торентот на сите им се случува истото и ќе треба да почекаме reloaded да дадат соодветен fix за кракот

Тоа на сите им се случува. Како што читав по коментарите на торентот на сите им се случува истото и ќе треба да почекаме reloaded да дадат соодветен fix за кракот

Искочен е одамна... симнете го.

Сеа само што ја играв играва:vozbud: ми се наежи кожата кој ја играв :kesa: многу е добра не очекуев толку да га напраа убаа :pipi: ама па по толку години чекање редно беше нешо ваке. Инаку има супер сторија и закон филмче на почетокот а за кампањете уште не пробав сеа малце скирмиш :wink:

Приказнава е интересна стварно, ама најмногу се разочарав од руските единици и згради. Изгледаат како да ги цртало мало детенце и не се како јапанските на пример. Ама бидејки сум фан до гроб на играва ке продолжам да ја играм

кога ќе ја пуштам играта ми бара некој код и пишува дека мора да се поврзам на интернет ??

Затоа Убисофт и Кленси ти ја иставаат EndWar за наша возраст.

Ништо !!! EndWar читам била многу прооста. И токму поради тоа доби послаби оценки. Нешто како да ја играш онаа игрица што се игра со раце ( камен ножици хартија ) , само со “убава“ графика Единствено добро е системот на контрола мислам Ама зависи што човек бара во стратегија .... А за Red Alert 3 не знам . Уште ја немам инсталирано. Но сигурен сум дека постојат многу подобри стратегии таму некаде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom