Red Alert 3

• Креатор на темата Креатор на темата Razor
  • Време на започнување Време на започнување
Што му е на овој Гизмо-Графиката за никаде?? Ај џст донт гет ит:toe::toe::toe: На сите сајтови пишува дека играва е графичку совршена

Ај и мене пратете ми линк, мора да се проба па да се оцени

so ti e gizmo ?
na 200 dusi tuka im se sviga igrava, samo na tebe ne

Не е единствен, и јас сум на тоа мислење.. толку е упро(па)стена, што заедно со C&C: Tiberium Wars е една од најдетските стратегии што ги имам играно. Не е ни приближно толку добра колку кецот, а за двојката и Yuri's Revenge да не правиме муабет..

Донев ако немаш нешто поинтересно од "пратено" да постираш,воопшто не постирај.
Прати им на пп,и нив ќе им искочи дека е пратено,а јас бар нема да се надевам дека има дискусија тука,и да ја кликам темата цело време.

Значи,дискутирајте за играта,стрпете се веќе со барање торенти до утре,и ќе ви отворам тема,побарувања на Игри.

Да бидеме сите задоволни после

Ни мене не ми се свиѓа, едноставно не е тоа тоа. RA2 беше илјада пати поинтересна и пак со мерак би ја почнал кампањата (по 20ти пат).
Не знам зошто скоро сите викаат дека е супер. Што е толку добро во играва по што се истакнува од останатите?

Не е единствен, и јас сум на тоа мислење.. толку е упро(па)стена, што заедно со C&C: Tiberium Wars е една од најдетските стратегии што ги имам играно. Не е ни приближно толку добра колку кецот, а за двојката и Yuri's Revenge да не правиме муабет..
знам дека не сум единствен ги пратам странските форуми и слично, но мое мислење си кажав. играта само го страми името ред алерт а не нешто повеке.

Бах, потрошив 6гига на торент лич за џабе -.- . Изгледа потрошиле многу повеќе пари да соберат глумци од познатите американски серии отколку на самата игра. :kesa:

so ti e gizmo ?
na 200 dusi tuka im se sviga igrava, samo na tebe ne

Ни мене не ми се свиѓа, едноставно не е тоа тоа. RA2 беше илјада пати поинтересна и пак со мерак би ја почнал кампањата (по 20ти пат).
Не знам зошто скоро сите викаат дека е супер. Што е толку добро во играва по што се истакнува од останатите?

знам дека не сум единствен ги пратам странските форуми и слично, но мое мислење си кажав. играта само го страми името ред алерт а не нешто повеке.

Знаете всушност во што е штосот?
Пола од овие гејмер4иња кои ја симнале играта и се презадоволни немаат ни 17 години. Пуштиле торент во позадина за да се симнува РА3, а иначе во меѓувреме ја играле најдобрата игра на сите времиња. C-Strike. Слушнале дека имало некоја добра стратегија, во дамнешно време кога графиката била тиња, е тоа нешто со кампањи било и имало нешо амери-руси битки. И да, и плус имало некое кул типче Јури. Ајде да ја симнеме. :vozbud:

ТОП-Е! играта, дај торентче пуштај-пратено, ок!

п.с.
Отидов да буричкам низ старите папки и да ја најдам и инсталирам ра2.

Знаете всушност во што е штосот?
Пола од овие гејмер4иња кои ја симнале играта и се презадоволни немаат ни 17 години. Пуштиле торент во позадина за да се симнува РА3, а иначе во меѓувреме ја играле најдобрата игра на сите времиња. C-Strike. Слушнале дека имало некоја добра стратегија, во дамнешно време кога графиката била тиња, е тоа нешто со кампањи било и имало нешо амери-руси битки. И да, и плус имало некое кул типче Јури. Ајде да ја симнеме. :vozbud:

ТОП-Е! играта, дај торентче пуштај-пратено, ок!

п.с.
Отидов да буричкам низ старите папки и да ја најдам и инсталирам ра2.

Ако некој сака RA2 линкови, какви било, нека каже и ќе му пратам. Поубаво таа игра да ја ширам отколку тројката.

пред се не сум -17год
2. месечно правам над 120Гб трансвер со само спуштање игри.
не имас право да навредуваш некого доколку немас информации.

јас ги спштам сите игри без разлика на странските форуми што кажуваат.
јас дур не пробам не давам коментар за гамингот тоа да ти е јасно.

поздрав!:baeh:

Добро,и сега за да продолжи ова во дискусија,а не препукување без факти,би ве замолил да пишете конкретно зашто не ја бива,кои фактори се тука во игра :)

Добро,и сега за да продолжи ова во дискусија,а не препукување без факти,би ве замолил да пишете конкретно зашто не ја бива,кои фактори се тука во игра :)
Да да во право си зошто после овие постови почнав да се премислувам за тоа дали да ја купам. Затоа кажете што и фали

Ја симнав играта,не е нешто посебно,многу од градбите се истите дури се и помалку,само некои со сменети имиња и пременет енџин.
Има некои мисии на кампањата кај што се закочува играта (или нешто слично) и не може да се игра натака,бидејки е кракувана верзија. Само на оригиналот не прави така:(

decki zaso nejke da mi se ukluce igrata saka nekoj reg. code?
aj ako znae nekoj neka pise kako moze da sredam oti mi se nogu igra
fala

Ја симнав играта,не е нешто посебно,многу од градбите се истите дури се и помалку,само некои со сменети имиња и пременет енџин.
Има некои мисии на кампањата кај што се закочува играта (или нешто слично) и не може да се игра натака,бидејки е кракувана верзија. Само на оригиналот не прави така:(

Не, туку не си симнал добар крак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom