Rebelde Way

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
bea toa vreminja.......
naj naj mi bese pablo mmmmmmmmm.... a sakav da izgledam kako mia ej kolku sum placela koga bese posledna epizoda

N

NeMiRnA

Гостин
hmmm da i jas si ja gleav serijava,ama ne zabeguev,zs me nervirase liglata mia,a i so znam malku mi bea nerealni site likovi i skoloto i se,si postuev da si sednam da se relaksiram i da zaspijam u 3 saat od skolo taka vratena.Ma da na kraj mi bese zal so nema da ima vise koj da me uspiva,a sepak mi bea interesni(paradoks sum:) )

dav

Администратор по заслуга
Член од
24 јуни 2006
Мислења
577
Поени од реакции
1
јас мислам дека има и втора сезона од сериава или се лажам

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
а во три сатот реприза имат?

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Не знам што младите се ложат на оваа серија. Инаку сите паметни и нејќат шпански серии оти ја вреѓаат интелигенцијата. Што има убаво во серијава не знам? И не мислам на model-like типките и типците...

Уште поголема мистерија е тоа што вакви серии со ваква тематика се екстремно популарни во Аргентина. Таму поголема сиромаштија од ваму е а се радуваат на некои богати дечиња што ги пикнале на ТВ да се шмизлаат. И вакви приказни со високата класа како има лубовни проблеми... Ма дајте луѓе не се зафркавајте. Ова е толку ниско под просек што предизвикува гадење...

Оцена: БЉАК

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
*P|nK_G|rL* напиша:
Postoi igran film so niv no se vika "4 Caminos". I tamu Mia umira nakraj od leukemija mislam deka bese. Epten mi bese zal
Абе го симнав филмчето "Erreway 4 Caminos" и го изгледав пред 1 саат. Не умира Миа туку раѓа дете и се разболува, турнејата не им успева ама продолжуваат сите одделно да си работат секој за себе.
Во секој случај интересно беше филмчето, ме потсеќа на времето кога не испуштав ни една епизода од серијата.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Стварно закон беа!:je: Не пропуштав епизода!:tv:а и сега ги има на некоја хрватска телевизија, ама не знам точно на која беа...:raz:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Ece напиша:
Стварно закон беа!:je: Не пропуштав епизода!:tv:а и сега ги има на некоја хрватска телевизија, ама не знам точно на која беа...:raz:
OBN..

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
walker_girl напиша:
Абе го симнав филмчето "Erreway 4 Caminos" и го изгледав пред 1 саат. Не умира Миа туку раѓа дете и се разболува, турнејата не им успева ама продолжуваат сите одделно да си работат секој за себе.
Во секој случај интересно беше филмчето, ме потсеќа на времето кога не испуштав ни една епизода од серијата.
А од каде го симна?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Преку Emule :wink:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Од прво кога почна серијата не се ни трудев да ја гледам и мислев дека е уште една од сите тие шпански серии но подоцна кога гледав една епизода ми се допадна и почнав редовно да ја пратам...мислам не редовно,така кога можев дека не се трудев да не испуштам ниедна епизода дека не бев до толку по нив...собрав едно 1000 слики на компјутерот ама сега ништо,ама баш ништо ми остана и нормално ги имав албумите и којзнае кај ли се затантани сега...тоа беше само еден период додека ја имаше серијата ги слушав и нивните песни.Главните улоги сите беа топ...мислам четирите главни улоги а најслатки и најубави не ми беа ни марица ни миа...туку лаура(Mariana Seligmann) и Пилар(Micaela Vazquez)

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
_|Sp|DeR|_ напиша:
Од прво кога почна серијата не се ни трудев да ја гледам и мислев дека е уште една од сите тие шпански серии но подоцна кога гледав една епизода ми се допадна и почнав редовно да ја пратам...мислам не редовно,така кога можев дека не се трудев да не испуштам ниедна епизода дека не бев до толку по нив...собрав едно 1000 слики на компјутерот ама сега ништо,ама баш ништо ми остана и нормално ги имав албумите и којзнае кај ли се затантани сега...тоа беше само еден период додека ја имаше серијата ги слушав и нивните песни.Главните улоги сите беа топ...мислам четирите главни улоги а најслатки и најубави не ми беа ни марица ни миа...туку лаура(Mariana Seligmann) и Пилар(Micaela Vazquez)
Ама сега не испушташ ни 1 епизода од волшебнички..:))))):tv:Иначе јас ги гледав младите бунтовници..Серијата беше супер нема што..Гледана серија..Интересна..Ништо не и фали..Таман за тинејџери ехех:)На сите им се допаѓа колку што знам јас :wink:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Za Malce ke go zaboravev i albumot mislam beshe od prvata sezona i go sobrav celiot....ne znam shto mi tekna...dobro malku pomal bev ama bash se sekjavam prviot den koga go kupiv zedov i 20 paketcinja sliki t.e. 20x5 100 sliki i 400 denari dadov

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Ja gledav i filmot "4 Caminos " go gledav.. Zakon bese serijata.

Kajgana Shop

На врв Bottom