Абе го симнав филмчето "Erreway 4 Caminos" и го изгледав пред 1 саат. Не умира Миа туку раѓа дете и се разболува, турнејата не им успева ама продолжуваат сите одделно да си работат секој за себе.*P|nK_G|rL* напиша:Postoi igran film so niv no se vika "4 Caminos". I tamu Mia umira nakraj od leukemija mislam deka bese. Epten mi bese zal
OBN..Ece напиша:Стварно закон беа!:je: Не пропуштав епизода!:tv:а и сега ги има на некоја хрватска телевизија, ама не знам точно на која беа...:raz:
А од каде го симна?walker_girl напиша:Абе го симнав филмчето "Erreway 4 Caminos" и го изгледав пред 1 саат. Не умира Миа туку раѓа дете и се разболува, турнејата не им успева ама продолжуваат сите одделно да си работат секој за себе.
Во секој случај интересно беше филмчето, ме потсеќа на времето кога не испуштав ни една епизода од серијата.
Ама сега не испушташ ни 1 епизода од волшебнички.._|Sp|DeR|_ напиша:Од прво кога почна серијата не се ни трудев да ја гледам и мислев дека е уште една од сите тие шпански серии но подоцна кога гледав една епизода ми се допадна и почнав редовно да ја пратам...мислам не редовно,така кога можев дека не се трудев да не испуштам ниедна епизода дека не бев до толку по нив...собрав едно 1000 слики на компјутерот ама сега ништо,ама баш ништо ми остана и нормално ги имав албумите и којзнае кај ли се затантани сега...тоа беше само еден период додека ја имаше серијата ги слушав и нивните песни.Главните улоги сите беа топ...мислам четирите главни улоги а најслатки и најубави не ми беа ни марица ни миа...туку лаура(Mariana Seligmann) и Пилар(Micaela Vazquez)