Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
По Писма мислам на светите писма, оние од библијатаОстави ги писмата, не те бива! Џабе се трудиш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По Писма мислам на светите писма, оние од библијатаОстави ги писмата, не те бива! Џабе се трудиш!
Момче, спасението дојде преку Јудејците, но тие не го прифатија, последицата на тоа се луѓе кои се борат ПРОТИВ Бога, ...
Готово е! Не признаа!!!
Кај гледаш признавање??Готово е! Не признаа!!!
Да има повеќе вакви емисии.Коментар?
Поентата, мислам смисолот на емисијата? Мене не ми се допадна односот на таканаречените новинари кон Црквата и како тие ја перцепираат целата ситуација, од еден тотално нецрковен аспект. Штета што МПЦ не одговори на навредите преку некое соопштение.Да има повеќе вакви емисии.
Смислата е да се разговара на темата и покрај некомпетентноста.Поентата, мислам смисолот на емисијата? Мене не ми се допадна односот на таканаречените новинари кон Црквата и како тие ја перцепираат целата ситуација, од еден тотално нецрковен аспект. Штета што МПЦ не одговори на навредите преку некое соопштение.