Раскинување или не? Ако замине на одредено време (5-6 месеци)

• Креатор на темата Креатор на темата Nikola-
  • Време на започнување Време на започнување
Абе најискрена на светот и најчиста да е љубовта пак ќе те привлекуват тебе други личности, а инает со себе си да тера е секој различно способен. Е сега ако сакаш да ме убедиш дека кога си заљубен за тебе друго ништо на свет подобро не постои, џабе ќе прајме муабет, секогаш има подобро!

Да во право си, ела биди и женет отидни во Прага сега на ладново сите во миничи шетаат, ела не се сврти да видиш.
Па има да се изгубиш и вратот да го шинеш. :)

Да во право си, ела биди и женет отидни во Прага сега на ладново сите во миничи шетаат, ела не се сврти да видиш.
Па има да се изгубиш и вратот да го шинеш. :)

Успешна врска е прашање на компромис, а шо помлад и понеизживеан е чоек то помал компромис е спремен да направи. А да се убедуваме дека постои вечна и од ништо непроменлива љубов очи шо ни затвора друго ништо да не гледаме довека, е муабет од приказна за мали деца.

Не чини да си толку под влијание на турските серии, отупуваат :tapp:

Он : Ме интересира доколку ги немате потребните работи како мсн, скајп, фб постојано достапни од една страна а толку суштински и пресудни ви се за тоа дали врската ќе успее или не, односно имате само мобилен со цени високи до небо, што со просечна македонска плата и не можеш да си допуштиш многу зборење. Што правите тогаш, продолжувате со врската ?
и ти не држиш струја...а шо ако твојата работа захтева чести патувања во странство ќе ги менваш партнерите ко чорапи само заради тоа дека немаш фејсбук или мсн и со изговор дека е спапо да се слушате по тел?
Доволно е еднаш неделно да напишиш некој издрашан меил и крај,нема потреба од многу толчење муабети по скајпој.Правиме мубает за некој што ти значи нели?
Секој треба да си знае што има покрај него дали ѓубре или човек.

држ едно цвеќе за муабето:smir:

и ти не држиш струја...а шо ако твојата работа захтева чести патувања во странство ќе ги менваш партнерите ко чорапи само заради тоа дека немаш фејсбук или мсн и со изговор дека е спапо да се слушате по тел?
Доволно е еднаш неделно да напишиш некој издрашан меил и крај,нема потреба од многу толчење муабети по скајпој.Правиме мубает за некој што ти значи нели?
Секој треба да си знае што има покрај него дали ѓубре или човек.

држ едно цвеќе за муабето:smir:

Чекај сеа ако добро сфатив 6 месеци ако немаш интернет а минутите се скапи, слушање и гледање на скајп НЕ, ама затоа имаш врска со по еден мејл неделно :vozbud:

Чекај сеа ако добро сфатив 6 месеци ако немаш интернет а минутите се скапи, слушање и гледање на скајп НЕ, ама затоа имаш врска со по еден мејл неделно :vozbud:

И гушкање на мониторот кога ке ја види нејзината/неговата слика :icon_cool

а шо ти да не сакаш и да ти играм машки стриптиз на камера за да свршваш на мене за да оистанип верна?

И гушкање на мониторот кога ке ја види нејзината/неговата слика :icon_cool

И бакнеж на монитор у слика, на која она е прегрната со некој црнец и ти вика дека и е најдобар другар :)

ти ги испи апчињата денес?
Абе пиев едни ама не знаев дали беа правите :(

И бакнеж на монитор у слика, на која она е прегрната со некој црнец и ти вика дека и е најдобар другар :)
И на крај,тоа е мојата срцка,ептен си ја сакам.

@ karlovic,не сФакај се здраво за готово,секој си има право на сопствено мислење,не значи дека ако јас мислам поинаку или сексилишс или некој сосема трет е така.

ти ги испи апчињата денес?

е и ти да не се чудиш ако се најдиш во некој телефон кај шо пушиш..и то е од љубов:pipi:

Без разлика што и јас не се слагам со нивното мислење, удари испод појас со девојки се сепак претерани. Треба да има ниво дискусијава а не да се претвори во приватен чат кој на кого подобро ќе му „спушти“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom