RapidShare официјално во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата eXecutor
  • Време на започнување Време на започнување
абе све добро но сепак кога може free зашто да се плаќа :vozbud:, динаминчни Ип'ња имаме па лесно е со jdownloader се прави листа и + си има ауто реконект на конекција и си легнуваш и вадиш листа на фајлови од рапид цела вечер. Иначе само напред, можда некои фирми за бизнис ќе го користат.

Изгледа не ја знаеш разликата помеѓу free и premium, што и да ставиш не е исто...

Може да се најде и премиум... за фрее. Има акаунти по нетов, се вртат :wink:, можда на тоа мислеше Дикивест.
И лета со 1Мб/с, вистински премиум.

Јас веќе 6 месеци плаќам за премиум. За 30 евра за 6 месеци сум раат во секое поле. Нит барам на нет, нит молам некого да ми даде... Едноставно мое си е мое и со мои пари сум си го платил.

Е сеа Принц пошто имаш искуство со легален акаунт да те прашам дали има можност за "паркирање" на акаунтот? Поимот ми истекна од замунда каде, ако идеш на одмор или подолго отсуство, за да не ти згасне имаш опција за паркирање. Така за ова ме интересира, ако овој месец не ми треба, дали може да се одложи времетраењето? Да се заклучи некако

Колку што знам и можам да видам од контролниов панел, не е можна таква работа :toe:

Ок, фала. Инаку и 30 евра не се многу за пола година, ако навистина се има потреба од симнување фајлови. Повеќе месечно идат за цигари.

тоа баш и мислев не се многу ако има потреба, ако не и со free се живее.

Јас си купиФ премиум сметка за една година од www.protegra.mk. Првите Фпечатоци се одлични.

Ограничувањето е 2 гига на ден.
Се симннува со максимална брзина која ви ја дозволува провајдерот (не rapidshare туку вашиот интернет провајдер). Кај мене шиба со константни 600К у секунда. Фајл од еден гига го симнаФ за 30тина минути.

Добро, а зашто не е регистриран сајтот како rapidshare.(com.)mk?

Веројатно бидејќи RapidShare е регистрирана трговска марка. Ако си мој дилер, не мора да значи дека смееш и фирмата да си ја наречеш ШТОИДАЕ-МК ДОО

Јас си купиФ премиум сметка за една година од www.protegra.mk. Првите Фпечатоци се одлични.

Ограничувањето е 2 гига на ден.
Се симннува со максимална брзина која ви ја дозволува провајдерот (не rapidshare туку вашиот интернет провајдер). Кај мене шиба со константни 600К у секунда. Фајл од еден гига го симнаФ за 30тина минути.

Како бе 2 гига на ден? Кај акаунтот од Princ пишува во секое време 15 гига. Пред некоја недела црпев секојдневно од РШ и секогаш кога ќе се потрошеше на полноќ се враќаше на 10 или 15 гига повторно, не се сеќавам.

Како бе 2 гига на ден? Кај акаунтот од Princ пишува во секое време 15 гига. Пред некоја недела црпев секојдневно од РШ и секогаш кога ќе се потрошеше на полноќ се враќаше на 10 или 15 гига повторно, не се сеќавам.

Тие што ке уплатат ке имаат 2.6гб дневно или 80гб месецно а старите прептлатници сега им го зголемија лимитот од 10гб во 15гб..

Значи јас во групата на старите припаѓам бидејќи Traffic left: 14 968 MB :icon_lol:

Си докупиФ дополнителен лимит од 100 гига на ден (!), за 810 денари (TrafficShare) кој трае додека трае и сметката. Чекам активација и ќе ви пишам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom