Ранетите татко и син се борат за живот

Статус
Затворена за нови мислења.
hahaha kakvi sve luge ima na forumov !!!ja idam bato ako ne se citneme cestit bajram na prvi...i smiri gi u maalo nema smisla

Johnie izvini vaka ama ti si dudlac prva klasa ... te odraboti na tri cetri intelektualni driblinga rymz i sea cmok cmok ... prvo laese na Albanci, pa de faci ovakvi onakvi i na kraj spusti topka koga snema sila ... baska za pola ne bese u pravo ... ne e moe da kazam ama jebem li ga pojako bese od mene:smir:

Imas sindikalski, imas budzetarski, i imas budzovanski.
Kazi od koi sakas? :)

daj dve od prvite, dve od drugite i edna budzovanska da se castam za rodenden ...

btw koja e cena stvarno ?

Na temata ima losi raboti ima mnogu neciviliziran svet ama jebiga ima i ok svet , arno aam sepak zivotot ke ide dalje i ova ke se zaboravi za godina dena

Малку да се продолжи дискусијата, ја нема старата жестина

unannanuck.jpg

Ако решиме природно да се оградиме од глупоста идејата не е лоша, идиотите позади ѕид :wink:.
Ako e taka ne ni treba nov zid, gi imame zidinite na Kale. Site idioti u kupce i butni gi vnatre. :)
Valjda ke bide isplatlivo i korisno da se otkazime od edno istorisko obelezje za takva cel. :)

Ako e taka ne ni treba nov zid, gi imame zidinite na Kale. Site idioti u kupce i butni gi vnatre. :)
Valjda ke bide isplatlivo i korisno da se otkazime od edno istorisko obelezje za takva cel. :)

Ха, ха, зар мислиш да ги собереш на Кале? Сите идиоти од државава? Па ти не да си бил оптимист, ама не знам :wink:.

Се плашам ние да не завршиме таму на крај :wink:.

Ха, ха, зар мислиш да ги собереш на Кале? Сите идиоти од државава? Па ти не да си бил оптимист, ама не знам :wink:.

Се плашам ние да не завршиме таму на крај :wink:.
Abe ima mreza na podzemni tuneli i skrivnici. Ne gi znaes ti, ne si igral zmurka tamu :)
Ke gi butneme, ke gi butneme. :)

пу пу неважи... да си ги излижеме газињата сега и среќни и весели...

јбг тој што го сркал нека му се секира

Abe brate brate, znees da citas?
Kazav , ako slucajot e takov kakov sto se prenesuva od mediumite, e za sekoja osuda. Neka mu stegnat 30 godini robija, so go ebam.
Ama nekoj tuka da mi zamisluva i kreira nekoi drugi scenarija, i ko govedo da navreduva cela nacija, njet.

A ne ne e isto ce mu stegnat robija ne eden starec pred umiranje a tuka ima dve mladi zrtvi ne e isto

Пази Љонгар, престани со приказните за некаква си обесправеност, да не Ве знам каква Азербеџанска гамад сте уште и би ти поверувал. Вие сте изметок на цивилизацијата, дегенерисано племе, која својата инфереиорност настојува да ја надополни со кукавички убиства најчесто од зад грб. Никогаш историски Вие не сте воделе битка нити пак некое ваше јунаштво е запаметено, вие секогаш сте биле мајстори за кукавичлук.
Ми глуматаш Шипац дека си излагал на цивилизирани места као фол, па ди дошол и си пиел кафе, затоа што свесен си дека сте племе, дури и тебе не ти се допаѓа чаиџилница на Јаја, Чаирчанка, Шипковица и Кондово.Пред да напишеш некој следен пост погледни се у огледало ќе видиш колку инцесоидни црти поседуваш, е тоа е тоа што е карактеристично за Вас.

rymzajde objasni mi ova bas me interesira sakas da podneses oruzje znaci po nekoja logika ce go upotrebis toa oruzje za crni denovi kako sto pisuvas a koi se tie crni denovi ...???
Drugo toa sto kupuvate kuci e ok nego kako gi kupuvate eve jas ce ti kazam kako ja prodade eden moj prijatel veli nemozam da go pustam deteto vo carsija go zadevaat deka e zensko dva pati mi se imaa usrano pred vratata,te provociraat i ti velat ako sakac za tolku da ti ja kupime ako ne ce ti ostane ,toa e namerno da ja prodadam i morav radi bezbednosta na moeto dete ..Neli ti lici na isto ovoj nastan so pukanjeto logikata e ova da nema kaurska prodavnica vo blizina da ima samo albanska namerno se pustaat deca da provociraat zamisli mu kazuvale dobronamernite komsii albanci da ne otvara prodavnica tamu pa neli sme isti ??? Eve go mojot licen primer sakav da otvoram ducan vo cist albanki kraj za javuvanje vo stranstvo najdov ducan se ok koga dobronamernite albanci mi rekoa da ne se igram da ne go otvaram tuka, ke mi go dekoliraat abe rekov ce zaposlam albanci ne ne biva ni toa ti si gazda kaurin i nema da vleguvaat albanci toa bese pred vojnata potoa bidna sto bidna
Treto ajde kazi mi vie ste za da bidete ravnopravni i jas toa go sakam ama zosto ne gi placate smetkite za struja ravnopravno ,zosto vo albanskite naselbi i gradovi ima zakani da ne ja secat strujata neli ste ravnopravni so nas, primer pred nekoj den na televizija a gi imase mnogu pred toa
Da kupuvate kuci ama zosto nejvece albanci imaat fateno za droga po zapadnite zamji sekoja ces na isklucoci sto mi se sluci sedam so eden albanec me casti mislev deka ne moze ni mravka da zgazi i koga slusnav deka padnal vo Turska da prenese droga ne mi se veruvase iskreno vidi logika zosto ne se buni nekoj od vas da go zastiti ili logika e ova e muslimanska zemja pa e drugo

Кои лаѓи бе?
Кај имаш ти лаѓа?
Ти пливаш со `шарковите` у таа опција... :tapp:

Па и Србите немале свои лаѓи, па користеле француски. Јас како што знам американската флота е една од најголемите во светот. И најудобни, а за безбедност и сигурност да не лафиме.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom