L
Lu
Гостин
Голем поздрав до сите фанови на Рамштајн 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одиме, јас веќе побарав слободен ден од работа. Само малце ми е сумљиво тој партерот. Според ова е каде каде поефтино во партер. Да не е партерот ептен далеку од сцената па ништо да не видиме. Јас сум за фан пит.Фанови на Rammstein, ПОСЛЕДЕН ПОВИК!!!
мислам дека е време АКО некој сака да иде на концерт во белград на 28 април да се организираме (ако е можно).
состојбата е следна:
ЈУГОТОН!!!
цени: FUNPIT-57evra
Parter-39,5evra
Tribini I-61
Tribini II-52
Tribini III-38,5
Превоз (кој сигурно ќе биде организиран) иако во моментов не е активна таа понуда е 1990 денари.
јас сум ЗА ПАРТЕР, па вкупна цена би била 4400 денари од човек.
знам дека има и други понуди низ градови и земјава (Папилон на пример каде е исто 4400), ама од мое искуство ова е подобра комбинација поради можноста на “плаќање на рати“. односно сега овој месец карта, а во април БУС
пишете да видиме кои сме со ниет за идење
па посто е во арена, а сум бил и го знам просторот, мислам дека НЕ е далеку, затоа и одма се фатив за таа карта. нема нешто логика да се фрлаат пари. ... споредба, ...... ај нека биде салата борис трајковски. нека е АРЕНА за 50% подолга од БТ. а фан пит би била најмногу 1/3 од тој дел. нема логика да е пола. ...... па и да влезеш на крај, кога е најголема гужвата (а јас како искусен нема да го дозволам тоа) не е нешто предалеку. а звукот им е топ така да нема да има искривување на тонот.Одиме, јас веќе побарав слободен ден од работа. Само малце ми е сумљиво тој партерот. Според ова е каде каде поефтино во партер. Да не е партерот ептен далеку од сцената па ништо да не видиме. Јас сум за фан пит.![]()