Рамковски каква игра има, со кој е во шема?

• Креатор на темата Креатор на темата Dr_ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Како што забележав ја напаѓа и владата и локалните моќници и олигарси и опозиција. Можеби е само независен медиум :)))

Оу, “сачуј боже“, Рамковски независен медиум. Ма нема врска гарант некое тешко полтронче или пак будала кој има вишок пари за трошење па се треска со своите изјави кои и бабами ги знае, како требало тоа и тоа. Па ако требало нека даде пример а не да ја злоупотребува својата медиумска куќа А1 да тропа глупости во јавноста како многуте “експерти“ кои даваат изјави од типот ако утре не врне можеби ќе грее сонце, а ако случајно не грее може би, еее незнам што можеби....:tapp:

Не гледате дека човекот не завршил ни четврто одделение,а мисли дека е газда на државава.Си го бара со боринче.Сега ке отрча до банка за да му префрли на Трифун пола милионче.Жалосно е да гледате таков човек кој мисли дека е нешто,а всушност е ништо(со мало н),и тоа на тв.Како вака почнал...изгледа ке ја гасат А1.Абе не ми е за телевизијата....туку за Премиер Лига.Ќе треба сателитска да ставам да гледам фудбал.Ах бе Велија.За жалење си!

Не гледате дека човекот не завршил ни четврто одделение,а мисли дека е газда на државава.Си го бара со боринче.Сега ке отрча до банка за да му префрли на Трифун пола милионче.Жалосно е да гледате таков човек кој мисли дека е нешто,а всушност е ништо(со мало н),и тоа на тв.Како вака почнал...изгледа ке ја гасат А1.Абе не ми е за телевизијата....туку за Премиер Лига.Ќе треба сателитска да ставам да гледам фудбал.Ах бе Велија.За жалење си!

Школски му бил на Трифун од универзитетските денови на комуњаризмот.:toe:

хахаха, ќе ја гаселе А1...
поверојатно дека наскоро ќе се појават а3, а4 и а17 отколку дека ќе му гаснат нешто на Велија...
дај не заебавајте... полн е со кешарица, ќе му гаснеле нешто... сејте си мирни :)

хахаха, ќе ја гаселе А1...
поверојатно дека наскоро ќе се појават а3, а4 и а17 отколку дека ќе му гаснат нешто на Велија...
дај не заебавајте... полн е со кешарица, ќе му гаснеле нешто... сејте си мирни :)

хехехе...тоа ке се види наскоро...или едното или другото...
абе Велија е гад чоек....пипа кај што не смее...али да чекаме
и да видиме што ќе се деси...така?:)

Школски му бил на Трифун од универзитетските денови на комуњаризмот.:toe:
Верно говориш!:)

Прави пари .......
Ја како што гледам не прави ништо што нема врска со парите......
Рекетира* све живо по ред, и се се држи до фамилијата,, а еден вестите ги гледам како еден вид оружје од кое се пуна на сите страни за лични интереси.

* Под рекетирање не зборам дека тоа го врши класично туку со културен медиумски притисок. Као Фершпед,Ѕинго,Влада,Трифун,Харалампие и уште многу други....

pravi pari ama so glava i imot vo torba. dvete se gubat taka. poleka on tone kako brod. kaj i da e ke pocnat da mu zimaat imot za toa so zimal pari a ne vrakal i osteti za kleveti! a ne bi me cudelo i u provalija na vodno so mercedesot da otide. inace seljak covek. na vodno ima kuka a do kukata ima 50tina metra pat ne asvaltiran koj malce kosta da se napravi ama ne go pravi zaso e glup. ama ima s500 od 150 000 evra. SELJAK DOSOL DO PARI...

inace edinstvena dobra rabota so ja pravi e so jade gomna za ministerot za zemjodelie. ne go sakam tipot a fakt e i deka traktorite se na poklon dadeni. go znam dzingo so covek e!

Вие млатете празна слама, а он си намлати тешки милиони и не му чуе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom