Ракометни трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата TheTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
Манасков, Деревен и Македа се сигурни за во Вардар од идна сезона.

Инаку тоа што не се снајде таму е од други причини. Кај нас мислам дека би било друга приказна.
Точно можеби не му одговарал стилот на игра на ПСЖ муабетот ми беше дека таму беше очај но да не заборавиме дека ПСЖ има шупак за тренер.

Одлично шо сите овие потпишуваат за Вардар освен дефанзивец заборавив дека им фали и среден бек за наредната сезона

Точно можеби не му одговарал стилот на игра на ПСЖ муабетот ми беше дека таму беше очај но да не заборавиме дека ПСЖ има шупак за тренер.

Одлично шо сите овие потпишуваат за Вардар освен дефанзивец заборавив дека им фали и среден бек за наредната сезона
Го тупат за среден уште, најверојатно бараат некој пре јак.
Алтернативи им се Циндриќ и Атман. Само никако Рутенка нејќам да го видам.
За пикер најверојатно Марсениќ и Тофт? Хансен ќе бидат донесени.

Незнаев дека Гојун го пуштиле да си бара нов клуб. Баш ни требаше дефанзивец а он би бил одлично засилување. Штета за Берлин потпишал.

Бегајјј Гојун е еден од најголемите мулиња, 90% од исклучувањата му се ради глупо наседнување, според мене ептен преценет дефанзивец. :D

Гојун денес потпиша за Фуше Берлин...

Бегајјј Гојун е еден од најголемите мулиња, 90% од исклучувањата му се ради глупо наседнување, според мене ептен преценет дефанзивец. :D

Потпиша веќе за Берлин ко што кажа Томасино.
Абе ја има хрватската школа, има предиспозиции, ќе го избрусеа Раул и Давис ко шо треба :D
Иначе се слагам дека често некои стварно нерезонски неинтелигентни стартови си прави :D

Го тупат за среден уште, најверојатно бараат некој пре јак.
Алтернативи им се Циндриќ и Атман. Само никако Рутенка нејќам да го видам.
За пикер најверојатно Марсениќ и Тофт? Хансен ќе бидат донесени.
Незнам колку би им би потребен пикер можеби Марсениќ како трета опција е сега незнам дали и кој го напушта веројатно Чипурин а и Стојанче најискрено не личит на спортист требит малу да внимават на килажава.
Инаку за среден бек овој не е лош од Медведи имаше еден онака дечкото ми се гледа дека има потенцијал само неможам да се сетам баш на името во моментов мислам Житников е сеа прашање е шо профил на играч бараат.

Инаку кој го напуштаат Вардар освен Марковиќ и Прибак ?

Незнам колку би им би потребен пикер можеби Марсениќ како трета опција е сега незнам дали и кој го напушта веројатно Чипурин а и Стојанче најискрено не личит на спортист требит малу да внимават на килажава.
Инаку за среден бек овој не е лош од Медведи имаше еден онака дечкото ми се гледа дека има потенцијал само неможам да се сетам баш на името во моментов мислам Житников е сеа прашање е шо профил на играч бараат.

Инаку кој го напуштаат Вардар освен Марковиќ и Прибак ?
Па Чипурин ќе си иде и остануваат Тоскиќ и Столе.
Марсениќ мислам дека е сигурен, а за Тофт? Хансен ќе се преговара најверојатно. Столе како што тргнал со Тезгара, Милиќ и Бетмен ништо чудно да си дреме како 4та резерва од следната сезона.

Па Чипурин ќе си иде и остануваат Тоскиќ и Столе.
Марсениќ мислам дека е сигурен, а за Тофт? Хансен ќе се преговара најверојатно. Столе како што тргнал со Тезгара, Милиќ и Бетмен ништо чудно да си дреме како 4та резерва од следната сезона.
А Филипчо ке го остават ли :icon_mrgr:

Се преговара за Тофт ама Скандинавец не ти иде туку така.

А Филипчо ке го остават ли :icon_mrgr:
Па шо ќе му праат. :D

Се преговара за Тофт ама Скандинавец не ти иде туку така.
И ја и ти у заблуда со овие Тостери Хансени. :D

Сеа на чат @Schtrawzenigger ми вика шокур си стаил ? кај Тофт бе коњ, и двајцата се Тофт, едниот Ерик другиот Хенрик. :facepalm::D

Сеа на чат @Schtrawzenigger ми вика шокур си стаил ? кај Тофт бе коњ, и двајцата се Тофт, едниот Ерик другиот Хенрик. :facepalm::D
РЕНЕ БЕ ТИ ЕБАМ КОПУКОТ МРТОВ КАКОВ ЕРИК

Хенрик е помладиот, Рене е постариот :D јас по имиња вака ги знам кој е кој ама за на фаца :S

Копиле, Рене Сван Хансен е крилото од Флензбург да не ти ебам мајката. Него барем го знам!!!!
Рене Тофт Хансен е пикерот на Кил бе мамицата да ти ја изнаебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom