- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.133
- Поени од реакции
- 16.810
Е со тој ќе ја скрасиме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со овој состав бевме 5ти во Европа, ама + домашен терен на овој состав ако му се додаде.Со ваков состав само Чиле ќе ги победиме. Сите други ги губиме, па ќе завршиме 5-ти, да да позади Катар.![]()
Видовме колку фаворити бевме со Португалија, па заради тврдоглавоста на Шундо (знам дека и други работи влијаат за тоа), изгубивмеСо овој состав бевме 5ти во Европа, ама + домашен терен на овој состав ако му се додаде.
Овој состав ако си ја сфати работата како што треба нема никакви проблеми да има со тие репрезентации во кои сме фаворити.
Не знам што толку се изненадивте од составот.
Видовме колку фаворити бевме со Португалија, па заради тврдоглавоста на Шундо (знам дека и други работи влијаат за тоа), изгубивме
Не се нервирај бе Ојлески е повикан.Во гз да си ги бутнат Мите Стоилов и Левов, да ти ебам тоа гробарите дса ти ебам.
Дај боже последни да завршиме и никогаш повеќе да не се пласираме ви ебам мамицата преварантска.
Ќе дојде сеа ѕвездениот коњаник галопирајќи низ ѕвездите и за миг ќе ти ја искине главата.Срамота е Ојлески да игра за репрезентација
Не глеаше Интер бе?А што се случило со ојлески што било срамота да игра?
Јас гледав само први 10 минути, после си пуштив МЗТ, воопшто не беше интересно да се гледа, ептен пријателски...