Ракомет, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро ќе биде хрватите да ја гледаат утакмицава... таа убава игра во групите може и да ги опушти и да се изгорат...

ПС. Баш ме интересира утакмицава Шведска -Данска ... педериве што изиграа крајно неспортски преманас во србија...
--- надополнето: 8 август 2012 во 13:28 ---
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Јебем ти спорт... На пет секунди до крај си во бездна, на две до крај си до голем успех :icon_mrgr:

Ауф каков трилер! Не очекував Унгарциве да се извадат. Сега и со играч помалце првиве 2 минути ќе се Исланд.
Феноменален ракомет!

Што е ова бе ваков крај ретко се гледа.. Исланд со пет победи да испадне овие едвај поминаа групи...

Исланд губеа и со 2 во последни 5 минути ако не се лажам па направија 3-0 серија после.
Камо сите утакмици да се вакви.

Ова што го фати Фазекаш :cuc: ... ептен потсеќа на пеналот на Борко против Португалија :D

Ако не дадат сега гол исланѓаните , го изедоа.

Ваква утакмица у ракомет, не се сеќавам дека сум гледал.

Унгарија отиде во полуфинале , во драматичен меч од 80 минути , фаворитите Исланд поразени.

Унгарија ќе се сретне со победникот од мечот Шведска-Данска.

Ебати шугавиот ракомет со две победи ќе се борат за медаља

Моќен е Наѓ... али Фазекаш правеше ЧУДА утакмицава!

На почеток навивав за Унгарија, али сега во продолженијава потајно навивав за пенали:) одамна не сум гледал.
Епски натпревар, случувањата постојано гравитираа околу нерешено, стварно феноменално возбудлив натпревар, тешко нешто подобро да видиме на олимпијадава.

Ебати шугавиот ракомет со две победи ќе се борат за медаља

Данска на последново Европско не влегоа со 0 бода во следна фаза или пак можеби сум грешка?
Али утакмицава со Калински беше перфектна комбинација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom