Ракомет, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Spanija-Crna Gora i Koreja-Norveska polufinale.

Crna Gora ima realni sansi protiv Spanija.

MILJANIC Radmila :love:

20111022nb024.jpg

Одлична игра на Црна-Гора,имаат млади талентирани ракометарки,голманката од кога влезе се фати ,растури на гол,и пенали и се,ама најако е Булатовиќ.секако и крилото на крајот што успеа врз нејзе да биде направен седмерец,Каков натпревар .Уффф

Инаку ако Хрвативе не влезат во финале ќе биде се рамно на катастрофа посебно што и жениве многу несреќно им испаднаа... Заслужи Хрватска да крене злато после онакви ѕверски победи над Данска, Шпанија...

Да не беше голманката , Црна Гора ништо немаше да направи, во 2ро пол. ги спаси ... Браво ЦГ ајде сега и Шпанија :)

Според Wikipedia Хрватска се втори... и играат против Шпанија. Први се Бразил. А Црна Гора против Франција... уф како само ќе ги растртат :D
Нека учат нашиве од нив како се игра ракомет...

И што има врска ова со тоа што сум го напишал? :)
Има,бидејќи кај нас се е преку врски а гледаш каков е составот на Црна-Гора,повеќе шанса добиват младите

Има,бидејќи кај нас се е преку врски а гледаш каков е составот на Црна-Гора,повеќе шанса добиват младите
Најдобрите ракометарки им се на залез на кариера, не сум сигурен, ама мислам дека Поповиќ и нема да игра повеќе за Црна Гора. Што се однесува за нашите ракометарки, сакаш да кажеш дека има подобри од овие што играат прв состав? Сите се за нигде, и тие што играат и тие што не играат за репрезентација... Т.е. има/ше неколку квалитетни ракометарки, но не работеа доволно за нивниот талент да го претворат во врвен квалитет. За џабе ги плаќаат.

Ајде сега Исланд - Унгарија, почнува спектаклот...:vozbud:
--- надополнето: 8 август 2012 во 12:15 ---
Наѓ ги упропастува секој натпревар...:facepalm:

Будала е Калински. Унгарциве имаат напад, си додаваат, а овој чита Исландски имиња..... Атласон до Густавсон, Ебалсимајкатасон....
По мене ќе издишат денес Исланѓаниве, не ми оставаат некаков посебен впечаток, се исфураа во групите.

Аууу 16-12, премногу грешки Исланѓаниве, одбрана дупка, па и овој Стефансон 39 години уште ми игра...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom