Rаgе cоmicѕ & memes

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да се соземам од смеење :pos:

405354_460s.jpg

Зошто бе детенце? :(
За циганчето?
Не сум расист, заебанција од виц е.

Абе не дека мене ме погоди циганччето туку колку што знам овие Rage comics имаат цел да те насмеат. А мене ова со циганов не ме насмеа воопшто. Напротив зажалив што го изгубив времето за да го прочитам.
Без навреда кон тебе, али не ти го бива стрипчето. Плус кога се на Македонски им се губи шмекот и настојуваат да прераснат во demotivacija.mk . За жал има и 9gag.mk - аналите на комедијата.

Абе не дека мене ме погоди циганччето туку колку што знам овие Rage comics имаат цел да те насмеат. А мене ова со циганов не ме насмеа воопшто. Напротив зажалив што го изгубив времето за да го прочитам.
Без навреда кон тебе, али не ти го бива стрипчето. Плус кога се на Македонски им се губи шмекот и настојуваат да прераснат во demotivacija.mk . За жал има и 9gag.mk - аналите на комедијата.
Е добро де, ако не те насмеало тебе, има други кои ги насмеало. Не може на сите да им биде по мерка.
И мене некои глупи ми биле па не ги цитирав како тебе со "I don't want to live on this planet enymore".

А за тоа дека на македонски им се губи шмекот, у право си. До сеа сите што сум ги направил (3-4 :pos:) биле на англиски, освен тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom