Радовиш

• Креатор на темата Креатор на темата ignored
  • Време на започнување Време на започнување
Почитувани !
Утре е денот кога сите РАДОВИШАНИ треба да излезат и да го подржат ПРОТЕСТНИОТ МАРШ за СПАС НА СПОРТСКАТА САЛА. Да го вратиме спортскиот дух во Радовиш и да кажеме дека доста беше уништување на спортскиот објект. Време е ДА СИ ЈА СПАСИМЕ СПОРТСКАТА САЛА и да ја вратиме во некогашниот сјај. СРЕДА 16.03.2011 поч. 13:00 пред спортската сала.

Сите пред салата да ве видам !!!!!!! :)

а тие шо сме на школо а сакаме да дојдеме ке има ли оправдание??? :))

Почитувани !
Утре е денот кога сите РАДОВИШАНИ треба да излезат и да го подржат ПРОТЕСТНИОТ МАРШ за СПАС НА СПОРТСКАТА САЛА. Да го вратиме спортскиот дух во Радовиш и да кажеме дека доста беше уништување на спортскиот објект. Време е ДА СИ ЈА СПАСИМЕ СПОРТСКАТА САЛА и да ја вратиме во некогашниот сјај. СРЕДА 16.03.2011 поч. 13:00 пред спортската сала.

Сите пред салата да ве видам !!!!!!! :)
Да те поправам: 12:30ч.
Фејсбук евентот: http://www.facebook.com/event.php?eid=204673389559578&index=1
а тие шо сме на школо а сакаме да дојдеме ке има ли оправдание??? :))
Како што е договорено, сите присутни ќе добијат по една маица (зелена). Имам таква информација од пријател.

--- надополнето ---

190774_148779631851471_100001583054549_344876_6202968_n.jpg

Да те поправам: 12:30ч.
Фејсбук евентот: http://www.facebook.com/event.php?eid=204673389559578&index=1
Ова го копирав од статусот на претседателот на РК.Радовиш но сега дознав за сигурно дека е од 12:30, значи ќе морам да бегам од последен час. :) mettalhammer ти ќе бидеш присутен или ?

Ова го копирав од статусот на претседателот на РК.Радовиш но сега дознав за сигурно дека е од 12:30, значи ќе морам да бегам од последен час. :) mettalhammer ти ќе бидеш присутен или ?
Нема да можам, иако би сакал да дојдам. Ве охрабрувам да се соберете во што поголем број. Само напред, лебари!!! :)

bravo za radovisani. Ima li uste serenadi, kako vo " 70 - te godini ". Go batalivte li tutunot ili ne? Ne sum bil odamna, da probam od vasite somuni. Podobri nema vo svetot. Cel zivot go pominav vo Skopje, ama dusata mi e vo Radovis. POtocno vo Kozbunar i Plackovica. Da ste mi zivi i zdravi. Mnogu pozdrav.
--- надополнето: Nov 2, 2011 9:46 PM ---
bravo za radovisani. Ima li uste serenadi, kako vo " 70 - te godini ". Go batalivte li tutunot ili ne? Ne sum bil odamna, da probam od vasite somuni. Podobri nema vo svetot. Cel zivot go pominav vo Skopje, ama dusata mi e vo Radovis. POtocno vo Kozbunar i Plackovica. Da ste mi zivi i zdravi. Mnogu pozdrav.

Не само салата, туку треба градот многу да го потсредат. Јас бев пред 2 месеци и освен црквата, друго ништо не видов убаво. Зградите од 19/20 век се (од времето на Тито). Мора малце да го уредат. Да стават некоја фасада по зградите, да напраат некоја фонтана, плоштадче итн......можат и вештачка река да пуштат да заличи малце онаа исушената. Ич не се инвестира во Источна Македонија. :(
--- надополнето: 14 декември 2011 во 18:14 ---
Кога сме веќе кај Радовиш http://www.kurir.mk/makedonija/crna...nka-imala-seks-so-maloletnik-pred-svoite-deca

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom