Радовиш

• Креатор на темата Креатор на темата ignored
  • Време на започнување Време на започнување
Zakon grad cudo od luge! Am bulevarot e zakon ne samo imeto tuku i liucokata.Dojdejte pa da go vidite Pariz.

Pod ajfelovata kula ili nad nea ne e vazno. vistina deka nemangu kafici i sendvicari ama videte samo kakvi se, bez promasuvanje.

U Radovish sum bil poodamna , pricinata bese za crkvata so ja pravase Gusterov stvarno dobra crkva e ... Od togas ne sum stapnal . Ne e koj znae so vo Radovis malo mesto e :toe: . A sega od koga ucam sredno (1va godina sum ) doagaat od Radovis vo Strumica ucaat nekoj, no fini luge se . A i devojcinjata se cool :icon_razz...

Него остајте тоа мистерот ни е од таму и по некоја случајност ми е братучед и тоа прв. У радовиш идам често иако е мало место бачка пола Радовиш ми се роднини. Шо ви е бе DIAMOND,FULL HOUSE,TIAMO,ESCAPE башка има и нова кафана BEVERLY HILLS.Закон е местото нема ни еден семафор има река има Плачковица има добри самуни се има у радовиш. Поздрав

да одлично градче со одлични луѓе браво за радовишани толку блиску со штипјани а толку различни

kako 1-Radovis ima gore-dolu 17000 ziteli,i sekako deka ne moze da se meri so Bitola,kumanovo,Str ili drugi.tie gradovi kako Rad.se nisto za nego.Ima dve diskoteki koj rabotat redovno do 6-7 sabajle,i toa se diskoteki koi spagat vo najdobrite vo Mak.i + ima i drugi kafici kako Virus,target.A ZA NARODOT:super se,dosta gostoprimlivi i se ostalo

si bile decko i devojka i deckovo i velit na devojkata RADO VISH so ubavo mesto:pos2: :pos2:

Во Радовиш сум уште од мал. Секое лето по една недела минимум. Супер гратче, иако луѓето и не се баш најгостопримливи, особено ако ти се „ареса“ некоја радовишанка :smir:

А бе шо тава за Радовиш говорете? :D
радовиш и Париз е, и луѓето се супер, нема гајле ако има малку места за излевање, ама сепак е подобро да излезеш на маабет отколку на клацкање глави у дискотекита. Појќе за Радовиш лош збор, нем те! :icon_razz

MOE SELO VESELO R A D O V I S
:pos2: :pos2: :pos2:

Abe na gradot niso na mu fali problemot e vo vaseto vreme pominata tamu pa dobro da go zapoznaete.

Епа вака Радовиш има две дискотеки едната е Full House и сега е мн убаво направено место може има некој гледано на А1 даваа и во весникот Вест имаше( што значи дека местото е стварно добро) другата дискотека или подобро речено бар е Diamond... има 4 кафичи Escape, Ti-Amo, Target и Intakt, и има интересни кафани за провод (да не ги заборавеме Beverly hills i Rio)... точно е дека на времето немало каде да се оди ама сега не смееме да се жалиме... плус гостопримлив народ сме...

Борачите се дружат ли уште?
...Ристо Каратисто?
Мечката?
Еххх...убав град...милина е додуша..
Најубаф град ми е мене...Данзаториа рулз!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom