Работнички - Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата AleKostov
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145
Зависи:
1) Националниот интерес за кој лупетавте претходно
2) Seeing Lazio
Дете се гледа дека за 4 години не си можел ни 130 поста да напишеш а камоли во фудбалов да бидеш со тек на времето.Така да не знаеш ни за што збориме ни на што целиме.Пријатно.

Што е многу-многу е, разочаран сум од играта на Работнички, не сакав да глеам како играат ку*таша* со нив, само што почна утакмицата кога ги видов ко изгубени германци знаев дека ќе пројдат многу лошо. Е сега ќе може на раат да се гледа Лацио на Филип втори.

Дете се гледа дека за 4 години не си можел ни 130 поста да напишеш а камоли во фудбалов да бидеш со тек на времето.Така да не знаеш ни за што збориме ни на што целиме.Пријатно.

Toчно. Јас во тие четири години хибернирав, не знаев што се случува во светот, посебно не во фудбалот.

Е сега, постојат некои фаци како мене што имаат живот и надвор од форумот, па си викам: како е можно бе, да знам што се случува со мене, да сум бил ваму и таму, да сум правел ова и она, да сум видел тоа и тоа, а немам ни 200 поста на Форум.

ти бе, машкоста ја мериш со форум коментари?
Со кого сум нашол јас...

Toчно. Јас во тие четири години хибернирав, не знаев што се случува во светот, посебно не во фудбалот.

Е сега, постојат некои фаци како мене што имаат живот и надвор од форумот, па си викам: како е можно бе, да знам што се случува со мене, да сум бил ваму и таму, да сум правел ова и она, да сум видел тоа и тоа, а немам ни 200 поста на Форум.

ти бе, машкоста ја мериш со форум коментари?
Со кого сум нашол јас...
Ор машкост во умот шо си,4 год 130 поста па онда што к*р си се зачленил тогаш,зашто ние другиве цел ден овде сме ти мажот си имал и надвор живот.:cuc:
На крај краева сакав да ти кажам дека не знаеш што пишиш толку.

Ор машкост во умот шо си,4 год 130 поста па онда што к*р си се зачленил тогаш,зашто ние другиве цел ден овде сме ти мажот си имал и надвор живот.:cuc:
На крај краева сакав да ти кажам дека не знаеш што пишиш толку.

Стварно бе... и јас... додека дечиња како Златко Македон учестуваат во создавањето на историјата преку тролање и претворање на форум во твитеријада, некој надвор си го ладел, па ќе дојде тој истиот да му соли памет за фудбал, кога го нема на Форум.
Убаво си вика детето: кој нема тролано на Форум, не може да му кажува нему бе за Фудбал. Како така?
Ааааа, се извинувам.
Јас пак, чуди се зашто Работнички продавале карти пред мечот во Рим. Можеби НЕ очекуваа шеска, па да нема живо пиле на трибини.
Плус, некој е задолжен за тролање. Што е ова 1 коментар дневно море, алооо?

Очекував повеќе од Работнички.После третиот гол се откажав од гледање,слушав само коментар.Џабе и оптимизам и све,кога едноставно немаме таков менталитет за да играме со тим како Лацио.

Стварно бе... и јас... додека дечиња како Златко Македон учестуваат во создавањето на историјата преку тролање и претворање на форум во твитеријада, некој надвор си го ладел, па ќе дојде тој истиот да му соли памет за фудбал, кога го нема на Форум.
Убаво си вика детето: кој нема тролано на Форум, не може да му кажува нему бе за Фудбал. Како така?
Ааааа, се извинувам.
Јас пак, чуди се зашто Работнички продавале карти пред мечот во Рим. Можеби НЕ очекуваа шеска, па да нема живо пиле на трибини.
Плус, некој е задолжен за тролање. Што е ова 1 коментар дневно море, алооо?
И што кажа сега ај пак истото,не троси тастатура да не наполниш мислења,па ќе испаднеш како ние будаливе што троламе.
Доста е офф-топик.

Мене па ме интересира каде се оние "верни" (до пред 2 саата) навивачи на Работнички, посебно оние од Сарамсалино, Градско, Демир Капија, Неготино, Кривогаштани итн. Изгледа толку остана од "гордоста на Скопје и Македонија", па дискусијава повторно се сведе на коментари од "искомплексирани навивачи на Вардар".

Мене па ме интересира каде се оние "верни" (до пред 2 саата) навивачи на Работнички, посебно оние од Сарамсалино, Градско, Демир Капија, Неготино, Кривогаштани итн. Изгледа толку остана од "гордоста на Скопје и Македонија", па дискусијава повторно се сведе на коментари од "искомплексирани навивачи на Вардар".

И дијагнозата „толку е силата бе“ и „абе што сакаш море“ или „класа ебате“. и нормално, „ам не сме ние за работнички, па сеа“. Претходно, се беше „могуќе“.
Море, главната кривица треба да се побара во нив за “фудбалот“ во Македонија.

Koга неможе да свршувате на евро настапи на Миравци или Вардар 1947, бог знај како ви се вика тимот, мора тука да си лечите раните.
Незнам што би се дискутирало за резултат од 6-0, глеам и ти слабо дискутираш за натпреварот, ама нема везе, ќе бидете и вие некогаш во Европа.

И не сум знаел дека треба да бидиш навивач на Работнички, па за да дискутираш за евро успехот кој го направија оваа сезона.

Koга неможе да свршувате на евро настапи на Миравци или Вардар 1947, бог знај како ви се вика тимот, мора тука да си лечите раните.
Незнам што би се дискутирало за резултат од 6-0, глеам и ти слабо дискутираш за натпреварот, ама нема везе, ќе бидете и вие некогаш во Европа.

И не сум знаел дека треба да бидиш навивач на Работнички, па за да дискутираш за евро успехот кој го направија оваа сезона.
Не ни требаат евро настапи на нас, ние и на куп мечеви имаме повеќе навивачи отколку Работнички во 10 претходни сезони заедно. Се виде и на претходниот меч(y)
Ајде сега исполнете го стадионот на гордоста на Македонскиот фудбал,изненадувања се секогаш возможни:X3:

Сосема заслужено изгубивме и тоа е тоа.
Веќе во недела не очекува тешко гостување против Металург и се надевам на добар резултат.

Не ни требаат евро настапи на нас, ние и на куп мечеви имаме повеќе навивачи отколку Работнички во 10 претходни сезони заедно. Се виде и на претходниот меч(y)
Ајде сега исполнете го стадионот на гордоста на Македонскиот фудбал,изненадувања се секогаш возможни:X3:
Јас ко што знам успесите се рачунаат, а никој не води статистика за тоа кој колку гледачи има на стадион, ако грешам поправи ме.
И дај, темата е за дуелот Лацио-Работнички, а не секој меч од Работнички да читаме за „гордоста“ на Македонија, и како тоа во времето на Тито освоиле некој си куп и првенство во земја која повеќе не постои и дека имаат верна публика (читај 300гледачи во просек) ;)

Кажи ми што има погрешно во тоа што го напишав? Фудбалски ти напишав во кратки црти, пропуштив само да кажам дека и Лацио не ги испотија дресовите, со таа разлика што ако ги испотеа уште полошо ќе беше... Нормално, повторно Вардар/Миравци тема на муабет, а никако Работнички. Типично љангурско превртување на работите, па ете што не спомнете вие нешто фудбалско кога веќе не сум спомнал јас? Дали Бог и ти знајте како се викат тимот не е битно, побитно е да промумлате нешто овде како што мумлавте до прееска, а не да ги виткате опашките како некои размазени дадиња...

Јас ко што знам успесите се рачунаат, а никој не води статистика за тоа кој колку гледачи има на стадион, ако грешам поправи ме.
И дај, темата е за дуелот Лацио-Работнички, а не секој меч од Работнички да читаме за „гордоста“ на Македонија, и како тоа во времето на Тито освоиле некој си куп и првенство во земја која повеќе не постои и дека имаат верна публика (читај 300гледачи во просек) ;)
Па незнам кој не вмешува нас во муабети???
На крај краева само ние коментираме за мечот (океј јас не коментирав :D). Што сте отвориле воопшто тема кога никој не коментира на неа???
Јакиот успех го имаа. Поминаа екипа од Сан Марино, екипа од Ерменија и имаа три шута кон гол во 180 минути против преставник од Кипар и го минаа со невидена среќа. и се тоа паѓа во вода кога си примија 6 парчиња и изгубија како мали деца од за вас слабиот Лацио:D
Знам дека ти е тешко што Вардар победува ама тоа е тоа. Намини до темата факти за форумџии те имам опишано, а тоа го потврдуваш и сега. П-У-К-Н-И О-Д З-А-В-И-С-Т:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom