Работи што сите сме ги правеле

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
А некој од вас, во лето кога му било многу жешко, ја отварал ли вратата од фрижидерот и седнувал пред него да се лади, како што правев јас како мал? :)

Играње "маж и жена" со комшивка, меѓу другото се слекувате и си ги допирате "органите" претежно на возраст од 6 до 9/10 години. Имнитирање возрасни - табуу игра која е мноооогу честа.

Играње "маж и жена" со комшивка, меѓу другото се слекувате и си ги допирате "органите" претежно на возраст од 6 до 9/10 години. Имнитирање возрасни - табуу игра која е мноооогу честа.
И играње "доктори" :icon_lol:

А некој од вас, во лето кога му било многу жешко, ја отварал ли вратата од фрижидерот и седнувал пред него да се лади, како што правев јас како мал? :)

ДА! Оставав и термометар внатре во замрзнувач да видам колку е температурата и еднаш јајце пробав да смрзнам

- Дома мешав се и сешто детергенти, масло за готвење, масло за во кола, зачини итн. - вовед во Хемија, од то ништо не биваше па после со пиромански мешавини пробав
- Крадење јаболка ко дечишта во Градинар во Охрид ама прво чекање да не видит чуварот за да не бркат, а со јаболката го гаѓавме :tapp:
- Порано имаше едни пијачки Блуна и Афри кола (некој од туа ги памтит сигурно) и стаклено шише беше 10 или 15 ден.Ги купувавме на одмор во локалната продавница и неколку пати го прскавме продавачот со нив.И после не одевме веќе во таа продавница
- Тропање на врата по комшиите и оставање 5-6 петарди запалени за рафал
- Сигурно сте се задржувале за браник на автобус за време на голем снег/мраз и тераш до кај стигниш... или дури не му станит чудно на возачот зошто видел 4-5 на ретровизор
- Сигурно сте фрлале кеси полни со вода (или сок) на непознати луѓе од тераса

А сигурно некој, кога се возел со точак се фајќал за некој трактор што продава лубеници и се влечел? :D

Не знам дали сите го правеле ова, или оние што имале можност. Во основно на женската соблекувална имаше мало дупче, кое постојано го прикриваа, ама и пак правеа ново на истото место. Така, одвреме навреме ќе погледнеше некој кога женските се соблекуваа. Еднаш решив и јас да погледнам во одајата на соништата. Што да видам! Во центарот на видикот беше Рената, девојчето со најголеми...
Ќефот траеше неколку секунди, се' додека не ме тресна нешто по главата. Кога се освестив од шокот и од болката видов дека е наставникот по физичко. Ми залепи шамар и ме прати кај класната. Сепак, не ми беше криво. Вредеше за Рената!

Не знам дали сите го правеле ова, или оние што имале можност. Во основно на женската соблекувална имаше мало дупче, кое постојано го прикриваа, ама и пак правеа ново на истото место. Така, одвреме навреме ќе погледнеше некој кога женските се соблекуваа. Еднаш решив и јас да погледнам во одајата на соништата. Што да видам! Во центарот на видикот беше Рената, девојчето со најголеми...
Ќефот траеше неколку секунди, се' додека не ме тресна нешто по главата. Кога се освестив од шокот и од болката видов дека е наставникот по физичко. Ми залепи шамар и ме прати кај класната. Сепак, не ми беше криво. Вредеше за Рената!
исто,ама јас низ врата ги зиркав,пошто беше подкршена вратата на женската соблекувална и ќе се наредиме 3-4ворица.
Исто јадев чотек,ама мене ме маваа со дневник :D :D

исто,ама јас низ врата ги зиркав,пошто беше подкршена вратата на женската соблекувална и ќе се наредиме 3-4ворица.
Исто јадев чотек,ама мене ме маваа со дневник :D :D
Чувството кога како петтооделенец ѕиркаш во женската соблекувална - priceless

Како дете знаев на моменти да одлепам ми се случуваше тоа.

Еден ден поголемите од мало ми викаат, сега ќе влезеш во продавницава и ќе прашаш каде е тетка Лидија, и ако те праша продавачката која Лидија ти ќе кажеш качи се на к... па види ја. Јас влагам купувам сладолед и заршувам со плаќање и си прашувам што ми рекоа се. Епа каков шамар ми залепи продавачката паднав на гајбите со пиво од што ми се сврте:confused: . После некое време и ги издишав гумите на колата да и вратам демек.:)
Се глупиравме со екипата оштетувавме знакчиња од коли, еден лудак со она за заклучување волан еднаш не бркаше ќе умрев од трчање тогаш.
Кога ќе паднеше снег мававме по автобуси.
Пред нова година на маалскиот морон што ни ги дупчеше топките му пикав петарди во олук.
Ееее какви времиња беа тоа :)

Ми текна и на уште едно нешто:Како помали,ќе начекаме некој ебачишта у коли,и у ninja-style се прикрадуваме до колата,и ќе ги гледаме едно десетина минути,и ќе ни скурчи ќе им лупнеме на стаклото,и у тој момент девојчево мења 23 бои,а ние чур да не нема,па после не гледаш десет минути се тркаламе по земја од смеење :pos:

Чувството кога како петтооделенец ѕиркаш во женската соблекувална - priceless
Во средно кај нас женските бидејки беа многу запалени пa ни се влечкаа во соблекувалната :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom