L
Löwe
Гостин
А некој од вас, во лето кога му било многу жешко, ја отварал ли вратата од фрижидерот и седнувал пред него да се лади, како што правев јас како мал? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И играње "доктори"Играње "маж и жена" со комшивка, меѓу другото се слекувате и си ги допирате "органите" претежно на возраст од 6 до 9/10 години. Имнитирање возрасни - табуу игра која е мноооогу честа.
диши недиши диши недишиИ играње "доктори"![]()
А некој од вас, во лето кога му било многу жешко, ја отварал ли вратата од фрижидерот и седнувал пред него да се лади, како што правев јас како мал?![]()
исто,ама јас низ врата ги зиркав,пошто беше подкршена вратата на женската соблекувална и ќе се наредиме 3-4ворица.Не знам дали сите го правеле ова, или оние што имале можност. Во основно на женската соблекувална имаше мало дупче, кое постојано го прикриваа, ама и пак правеа ново на истото место. Така, одвреме навреме ќе погледнеше некој кога женските се соблекуваа. Еднаш решив и јас да погледнам во одајата на соништата. Што да видам! Во центарот на видикот беше Рената, девојчето со најголеми...
Ќефот траеше неколку секунди, се' додека не ме тресна нешто по главата. Кога се освестив од шокот и од болката видов дека е наставникот по физичко. Ми залепи шамар и ме прати кај класната. Сепак, не ми беше криво. Вредеше за Рената!
Чувството кога како петтооделенец ѕиркаш во женската соблекувална - pricelessисто,ама јас низ врата ги зиркав,пошто беше подкршена вратата на женската соблекувална и ќе се наредиме 3-4ворица.
Исто јадев чотек,ама мене ме маваа со дневник![]()
![]()
јас и во осмо зиркавЧувството кога како петтооделенец ѕиркаш во женската соблекувална - priceless
Во средно кај нас женските бидејки беа многу запалени пa ни се влечкаа во соблекувалнатаЧувството кога како петтооделенец ѕиркаш во женската соблекувална - priceless