Пропалица
Мртов/а
Neznam za vas ama ovaa retardacija jas nisto ne ja razbrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neznam za vas ama ovaa retardacija jas nisto ne ja razbrav.
I na kraj vrti-suchi isto ti se faka....Da ne naplakja ama tie isprakjaat samo profesionalci vo svojata rabota mora da imas povekjw od dve godini of ugostitelstvo na soosvetnata pozicija. A tie od asteria ne mi vrakjaat na povicite i se dosta poskapi od ostanatite agencii.
A za toa kolku se sigurni neznam mnogu novi agencii ima sto posteduvaat samo dodeka vi gi zemat a
Parite
najdobro ke bide preku kouzon za tie so sakame da odeme na strana da si plateme i kraj na prikaznata , inace vaka preku nekoi agencii koi demek ne zimat pati ili posreduvat ili preku agenti teska rabota , jas imav intervju 2 pati na skype so rabotodavci za rabota vo QATAR i UAE za waiter / kelner , ne sum plakjal nisto zatoa sto idev direktno preku agentite koi gi primat ponudite za rabota i mi gi prakjat na email , preku kouzon ne sum nisto konkretno probal , a imam prv bratuced so otide preku kouzon na rabota na brod i seuste raboti .I na kraj vrti-suchi isto ti se faka....![]()
A,ti si bil veke ili samo intervjua imase?Inace od site agencii sto se pojavuvaat i mene Kouzon naj ok mi se cini so ogled na toa deka veke 20god.postoi.....ama ete citam i nekoi so negativni iskustva od kaj niv,no kako i da e sepak e toa individualno nemoze na sekoj da se pogodi!najdobro ke bide preku kouzon za tie so sakame da odeme na strana da si plateme i kraj na prikaznata , inace vaka preku nekoi agencii koi demek ne zimat pati ili posreduvat ili preku agenti teska rabota , jas imav intervju 2 pati na skype so rabotodavci za rabota vo QATAR i UAE za waiter / kelner , ne sum plakjal nisto zatoa sto idev direktno preku agentite koi gi primat ponudite za rabota i mi gi prakjat na email , preku kouzon ne sum nisto konkretno probal , a imam prv bratuced so otide preku kouzon na rabota na brod i seuste raboti .
Преку Коузон кошта околу 400 евра плус пат до СК ако не си од СК едно 5-6 пати... Со среќа...pes.com.mk не наплаќа, бев зборнав, супер се девојките, за докажување дека знаеш као англиски јазик од областа на угостителство се полагало некое тестче за 50 евра, по што ти даваат сертификат за англиски, и по интервјуто,ако си поминат нормално идеш ми се чини у Тоспаш дека беше клиниката кај тц Бисер и таму за 50 евра правиш детален систематски преглед, крв урина фекалија ренген на бели дробови итн и одприлика некои 100 еврики ако си од Скопје, ако си од внатрешноста уште пеесетина за тие 2-3 пати идење до Скопје и тоа е Коузон повеќе ми побараа не се сеќавам колку одамна прашував,знам дека само 500 денари ми кажаа да уплатам за да ми го внесат сивито во системот.
Интервјуто помина, резултати чекаме. Мислам дека не згрешив со агенцијата.