Работа во Интернет Кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
А

Ајсшутер

Гостин
Најдов еден оглас на Интернет верувам дека може некој ке се нафати и работата е добра единствено плата незнам како е.

Интернет Кафе од населба Аеродром има потреба од 1 вработен. Информации на Email internet.klik@gmail.com

Тоа е истото интернет кафе каде што работи еден мој другар условите се следни

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=28057

едниот дечко откажал па сега барале друг човек, сега му се јавив тазе информации :pos2: само ми напомена дека повеќе преферирале девојка ама може и машко:salut:

Интересно работно место, ќе ми одговараше ако беше лето, сега :( Глупо е во интернет кафеата, секакви будали има... :)

јас работам во интернет кафе во Битола, и се е океј, плус најефтини сме во опстината.. 20 денари од сат :nesvest:

Најдосадна работа!!!! Бев летово месец дена у едно у кисела вода....Ќе се самоубиев:) Увек препуно и се дерат ко нетачни а компјутерот шо беше за мене беше за нијанса послаб од комодоре:)

во Струмица од 8 до 8 вечер е 10ден. саат, после 8 е 20ден.

во Струмица од 8 до 8 вечер е 10ден. саат, после 8 е 20ден.

Багатела...
Порано кога ќе ми текне по 30 денари саат беше и пак гужва:)
А Јанев, пример ако сакаш да играш пола саат, плаќаш 5 денари?:pos:
Ептен безвезно ми изгледа:)

Багатела...
Порано кога ќе ми текне по 30 денари саат беше и пак гужва:)
А Јанев, пример ако сакаш да играш пола саат, плаќаш 5 денари?:pos:
Ептен безвезно ми изгледа:)

толко 5...ако сакаш за пола саат на акаунт се оклучи

Abe ne e malku malce 10 denari saat, pa i 20? jas mislam deka e malku zasto ima golema amortizacija na opremata..... usvari poima nemam :toe::toe:

Da rabotish vo internet kafe e isto kako da rabotish vo ludnica,sekogash neshto interesno se sluchuva :pos2::pos2:

Точно :)

Јас работам 3 години во нет кафе и тамам ќе си речам " е по тапа чоек од овој нема " ама секогаш има нешто ново и појако

јас работам во интернет кафе во Битола, и се е океј, плус најефтини сме во опстината.. 20 денари од сат :nesvest:

Во кое нет кафе работиш?

Дај бе само прашвам по луѓе за работа некаде. Ај пиши ми ПП за плата ова она.

Баш е јако да работиш во интернет кафе. Ама зависи и од луѓето кои идат таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom