zdravo bi sakal dokolku nekoj znae i moze da mi odgovori kako odat platite za gradeznistvo ( za majstor) vo belgija.Eden drugar me vika da odam so nego preku nas gazda (makedonec) ama i toj prvpat odi jas se mislam pa resiv prvo da prasam dokolku nekoj znae neka mi odgovori pozdrav i se najdobro na site

prasav cisto da znam dali otprilika site davaat priblizna dnevnica a za odenje se znae rizik e sekade znaci ili dobivas ili ne a so bg pasos moze da otides bilo kade oti skoro site sto baraat rabotnici od sekoj profil barat da imas bg pasos
.......mozi ke ti trebaat 2500 evra ama ako zivees vo centarot na minhen vo luksuzen stan i sekoj vtor den kurvi da nosis vo stanot ...... e togas mislam deka 2500 karti ti se dovolni za germanija .... aj ne ja pretervajte ziti se,za hrana ti se dovolni okolku 300 evra so pazarewe od market redovno ....kazete ako imate nesto da kazite vo polza na deckoto so saka nekoja informacija da dobie,nemojte da bidite sebicni ,poso kamen do koska e dojdeno,da ne pretresat ne mozat 5 denari da ni najdat po doma .....
момци и девојки за München,Stuttgart, Bad Groenenbach