Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам за студенти дека не треба да го знаеш јазикот така така туку малку подобро зошто ги вработуваат во Мекдоналдс на каса каде треба да се справиш со муштерии. Јави се по агенции за студенски престој ќе ти објаснат.
Со задоцнување али пак пишав и прашав дали има слободни места.Им пишав дека имам завршено за готвач и за туристички техничар средно, па да видам сега што ќе биде.Ако има некои вакви огласи пишете ми по ПП, тоа би ме радувало многу и би ви бил многу благодарен, на било кого од вас.Австрија
http://www.ulmerhuette.at/cms/front_content.php
хотелчево бара лица - келнери (3) - со познавање на германски
смештај и храна бесплатно - 6 дена работа-еден слободен
се почнува со работа на 01.12.годинава
Kontakt
Pächter: Heimo Turin
Adresse: Postfach 105
A-6580 St. Anton am Arlberg
Tel: +43-(0)5446-30200
Email: info@ulmerhuette.at
Homepage: www.ulmerhuette.at
Bankverbindung: Heimo Turin
BTV Landeck
Bankleitzahl: 16350
Види и овде пред некој ден налетав на оваа вест:Ти бараат потврда за познавање на јазик.
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:28 ---
Со задоцнување али пак пишав и прашав дали има слободни места.Им пишав дека имам завршено за готвач и за туристички техничар средно, па да видам сега што ќе биде.Ако има некои вакви огласи пишете ми по ПП, тоа би ме радувало многу и би ви бил многу благодарен, на било кого од вас.
Кое ниво на германски јазик го бараат со потврда за работа за студенти ?
Дали ќе може да добијам Ваш маил ?Еве ти од лично искуство: 1 излегување (за 1 лице) седнувам во ресторан Александрија во Прилеп ( да не спомнуваме за Далметфу или како ли беше), и едно средно јадење и литро со литро, цена 300 денари. дневница ми е нецели 500 денари. значи јас работев 4 часа за да јадам во кафана. Е сеа батка, Седнувам истотака во Дортмунд во ресторан. И едно нормално јадење и литро црно вино (пак за 1 лице прајме муабет) платив 25 евра. а таму за да си го овозможам тоа ми требаја колку сати работа?
3 часа така? е па ете да ти докажам како пиво од 4 евра е поефтино од пиво од 60 денари.
колку е литро црно вино таму мк, во кафана 250 денари? читај 4 часа работа.
колку е литро црно вино во Германија, 10 евра еве и 15 нека е? читај... 1.3 до 2 часа работа.
Ете како 15 евра е помалку и од 250 денари.
Повели и другпат.![]()
добра рекламна кампања
Dobrite parketari i kaj nas ubavo zarabotuvaat. Se razbira vo sopstvena rezija ne za gazda. Imam drugar sto veke odamna se zanimava so ova si ima svoja firma, pocna od nula sega ima 2 gipa i kuka na tri sprata, mesecno zarabotuva najmalku po 3000 evra.за Австрија - паркетар, нето плата 2100 евра месечно плус Додаток за храна и смештај +13 и 14 плата+плаќање ншто ко награда за сработеното+ 5 неделен г.одмор, со добро познавање на германскиот
се почнува од 31.1.2014 г.
е-mail: bewerbung@mse.li
па, пробајте се![]()
Dobrite parketari i kaj nas ubavo zarabotuvaat. Se razbira vo sopstvena rezija ne za gazda. Imam drugar sto veke odamna se zanimava so ova si ima svoja firma, pocna od nula sega ima 2 gipa i kuka na tri sprata, mesecno zarabotuva najmalku po 3000 evra.
Ako e nekoj pameten i sposoben parketar treba da e glup tamu da odi na rabota. Isto vazi za plockarite.е ако де, што врска има тоа со темава?