Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

• Креатор на темата Креатор на темата kelaviot
  • Време на започнување Време на започнување
абе какви институции дај да се собереме 30 души и да ги претепаме сите таму во тоа канцеларијата

i sho ako se pretrepaat site u kancelarija koa oni ne se ni vinovni ... pretepajte gi menadzerite tamu shefovite smetkovoditelite.... tie ne se za cotek za klada se na sred ploshtad

Подршка и од мене. :salut:
Мислам дојде време да ја изведеме операцијата МАГАРАШКИ СТАП :angry3:

Eden slucaj za izmamnicka so grcki vizi. Otkako veke MVR morase da se vpletka, pa go kilavea procesot 4 godina, pa ja osudija ama vo zaglavieto na presudata stoese...G-ja Taa i Taa, so adresaa Taa i Taa, BEZRABOTNA I BEZIMOTNA se osuduva...bla,bla,bla...Zaklucokot ne e tesko da se izvede.Jas bev osteten za 100 evra, ama imase lugje i so 750 evra.

Денес е цел ден 29-9-2010 ...Дали некој сличајно забележал СИНО - БЕЛ автобус на автобуската станица во скопје.
Со натпис Working in europe
Јас би проверил но несум од скопје

Денес е цел ден 29-9-2010 ...Дали некој сличајно забележал СИНО - БЕЛ автобус на автобуската станица во скопје.
Со натпис Working in europe
Јас би проверил но несум од скопје

go obrale grozjeto izgleda nema da se odi

:pos2::pos2::pos2:
изгледа дека времето е се уште топличко ке се почека грозјето уште малку да позрее, а штом се залади одма ќе се оди.Кој планирал да оди нека биде спремен да не биде после сакав да одам ама ооовиее ми се јавија некако на брзина и ме фатија на кондиција па ништо разбираш.

:pos2::pos2::pos2:
изгледа дека времето е се уште топличко ке се почека грозјето уште малку да позрее, а штом се залади одма ќе се оди.Кој планирал да оди нека биде спремен да не биде после сакав да одам ама ооовиее ми се јавија некако на брзина и ме фатија на кондиција па ништо разбираш.

a rabotnata viza tate li ke ja vadi ako se javat?

Kумановац не замарај..гледа се дека си тешка превара..како прво сајт ти е шет,треба ептен да е будала некој да ти поверуе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom