Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

Член од
21 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
абе какви институции дај да се собереме 30 души и да ги претепаме сите таму во тоа канцеларијата

i sho ako se pretrepaat site u kancelarija koa oni ne se ni vinovni ... pretepajte gi menadzerite tamu shefovite smetkovoditelite.... tie ne se za cotek za klada se na sred ploshtad

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Подршка и од мене. :salut:
Мислам дојде време да ја изведеме операцијата МАГАРАШКИ СТАП :angry3:

Член од
24 септември 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Eden slucaj za izmamnicka so grcki vizi. Otkako veke MVR morase da se vpletka, pa go kilavea procesot 4 godina, pa ja osudija ama vo zaglavieto na presudata stoese...G-ja Taa i Taa, so adresaa Taa i Taa, BEZRABOTNA I BEZIMOTNA se osuduva...bla,bla,bla...Zaklucokot ne e tesko da se izvede.Jas bev osteten za 100 evra, ama imase lugje i so 750 evra.

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Денес е цел ден 29-9-2010 ...Дали некој сличајно забележал СИНО - БЕЛ автобус на автобуската станица во скопје.
Со натпис Working in europe
Јас би проверил но несум од скопје

Член од
16 септември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
32
Денес е цел ден 29-9-2010 ...Дали некој сличајно забележал СИНО - БЕЛ автобус на автобуската станица во скопје.
Со натпис Working in europe
Јас би проверил но несум од скопје
go obrale grozjeto izgleda nema da se odi

Член од
11 септември 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
:pos2::pos2::pos2:
изгледа дека времето е се уште топличко ке се почека грозјето уште малку да позрее, а штом се залади одма ќе се оди.Кој планирал да оди нека биде спремен да не биде после сакав да одам ама ооовиее ми се јавија некако на брзина и ме фатија на кондиција па ништо разбираш.

Член од
16 септември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
32
:pos2::pos2::pos2:
изгледа дека времето е се уште топличко ке се почека грозјето уште малку да позрее, а штом се залади одма ќе се оди.Кој планирал да оди нека биде спремен да не биде после сакав да одам ама ооовиее ми се јавија некако на брзина и ме фатија на кондиција па ништо разбираш.
a rabotnata viza tate li ke ja vadi ako se javat?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Kумановац не замарај..гледа се дека си тешка превара..како прво сајт ти е шет,треба ептен да е будала некој да ти поверуе

Kajgana Shop

На врв Bottom