Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

• Креатор на темата Креатор на темата kelaviot
  • Време на започнување Време на започнување
Нели канцеларијата била затворена а сите документи и договори одземени од страна на МВР
И госпоџата управител поднела оставка
КОЈ СЕ ЈАВИЛ И ОД КАДЕ мистерија

појма неам ,му се јавиле така и така за две недели идеш.

Таму ќе заминеш и не се враќаш.... Ќе ти земат и пасош и се и ќе работиш за мали пари

Денеска заминале неколку луѓе во Дубаи!!!

на канал 5 кажаа дека почнале визите на рака да се даваат и дека ќе отидат сите ,се појави и старчето и оно овака онака,потоа го кажаа вистинскиот идентитет на Денис ,не ми текнуе како му беше името дека врбувал луѓе за у дубаи предходно уште во 2009,ги покажаа тие луѓе на клип како штрајкуваат за плата и како живеат во соба 2,5х5 дваесет души,така да луѓе не помислувајте да идете,баталете 200-400 евра,немојте да си го упропастите животот и животот на вашите најблиски

Абеееееееее викам јас глуп народ па уште и самите си плаќаат за авионски карти:pos2:
Абе од демир хисар да се избегани бе нема вака да праат,а ова старчево ептен ми мириса ко и оно да има умешано прсти во сето ова

Имаш информација што биле тие по професија што заминале за дубаи

КАКО ТУРИСТИ ИЛИ НА РАБОТА заминале

Пa нели на тема се овие од нахил што сакаат да работат, денеска добив информација дека неколку луѓе отишле.

zdravo i ja slisnav deka nekoj otisle ama ne mi e jasno kako moze da idat koga bosanskite vlasti mu go odzele identitetot mu go ponistile kako (denis ) raspisale poternic preku interpol i sega ispaca da idat luce da rabotat za nego vo dubai navistina ne mi e jasno .Mene licno ofoicalno mi pocnuva dogovorot vo dekevri ama kako mi stojat rabotite ne bi zaminal i da mi se javat .Zgora na toa kako moze da davaat vizi koga cela dokumentacija e zapleneta od MVR.Ako ima nekoj nekoja dopolnitelna informacija neka pise.pozdrav

тоа што документацијата е во мвр не значи ништо. ако на човекот му требаат луге за работа он ке извади визи за секого посебно.

Работата е ептен зезната и искрено ме фаќа страв за луѓето што вчера тргнале за Дубаи(или за кој знае каде),визите не се ни повратни ни работни,се даваат на рака,немаш никаква гаранција.Кој ти знае што ќе излезе од сета ова работа.Само да не настрада некој невин.

Работата е ептен зезната и искрено ме фаќа страв за луѓето што вчера тргнале за Дубаи(или за кој знае каде),визите не се ни повратни ни работни,се даваат на рака,немаш никаква гаранција.Кој ти знае што ќе излезе од сета ова работа.Само да не настрада некој невин.

Не постојат повратни визи мислиш на повратен билет имаш ли ги ти видено визите и имаш ли познат кој отиде на работа преку нахил . За да не информира како е таму.
Сите што ќе отидат се невини таму само изгледа денис е само потенцијален виновник .

Имам еден пријател на кого му беше ветено дека ќе тргне во Декември,така да ќе почекаме уште малку па ќе видиме што и како ќе биде со него.А во план сум овие денови пак да и пишам на онаа Оливера да ја прашам што како па да видиме и таа што ќе ми рече,а визите ги немам видено,нити пак знам кои се луѓето што отишле овие денови(како што рекоа на ТВ)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom