Работа преку лето

• Креатор на темата Креатор на темата JohnnyBCool
  • Време на започнување Време на започнување
decki imate li nekoj kontakt za rabota preku leto vo grcija ili crna gora??
--- надополнето: 14 јуни 2013 во 19:13 ---
decki imate li nekoj kontakt za rabota preku leto vo grcija ili crna gora??

Дојде лето летото е многу топло и не затвара сите дома под клима досадата е уште поголема па затоа да не го трошам времето залудно дали знаете некоја работа што би можел 16 годишник да ја прави па макар и да не е платена многу??

Може по градските кафиќи да продаваш семки, кикирики и Playboy жваќи ;)

Знаеме бе синко, има многу работи за по дома, али зависи ти што знаеш да работиш.
Поправај телевизори и компјутери дома, шиј (биди шнајдер), поправај обувки, чувај деца дома, прави комарници, плети шешири, плети столови, сликај, прави скулптури... имаш уште ххххххххххххх домашни бизниси.

може на постари лица да им пазарува, плаќа сметки, набавува лекови ..... поради жешкото време заради кое не смеат да излегуваат

Дојде лето летото е многу топло и не затвара сите дома под клима досадата е уште поголема па затоа да не го трошам времето залудно дали знаете некоја работа што би можел 16 годишник да ја прави па макар и да не е платена многу??

Мојш да редиш фуги ко за 16 годишник

може на постари лица да им пазарува, плаќа сметки, набавува лекови ..... поради жешкото време заради кое не смеат да излегуваат
е кој будала ќе ти даде пари да му пазаруваш или сметки да му плаќаш?
тоа на внуци не даваат пари стариве, не па на непознат човек.

темава не е за Работа во Грција, но незнаев каде да најдам таква тема па тука пишувам..д не знаете некој што посредува за работа во Грција не е битно што и како ? Англиски знам и така и така али за работа не е проблем па ако знаете нешто кажете

ajde decki dajte nesto sezonsko za ovaa godina za crna gora.

И јас сум за Црна Гора ако некој знае да не упати :)

Форумџии совет некој да даде или некоја информација од искуство за летна работа во Малта? Како иде за работа наогање, дали е можно од тука да се најде нешто и слично.

Форумџии совет некој да даде или некоја информација од искуство за летна работа во Малта? Како иде за работа наогање, дали е можно од тука да се најде нешто и слично.

И мене лично ме интересира ова, лани беа другарчиња на диво да најдат работа ама не успеаа. Сепак сум сушнал дека доста Македонци се канеле да идат накај Малта ова лето,и мене ми делува за интересна опција така да доколку има некој каква било информација ке биде добредојдена. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom