- Член од
- 23 јуни 2014
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 11
Imal li nekoj iskustvo so MSC?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално е Мајоми да ја фалат Carnival 80 % од тие што заминуват одат да работат за нив мегутоа тие се најлоша компанија во поглед на организација при работењето , таму владее rambo style.Исто така на Carnival платите се најниски ,ако си решила да ствараш кариера мој совет е избегнувај F&B и HSKP департменти , знам дека за нив има најмногу побарувачка и интервјуа ама тоа е од причина што ретко некој останува да работи повеке од 2-3 договори.Сите што работат имаат после проблем со рамо или грб и затоа напуштат и се бараат нови кандидати на нивно место.Иначе за youth staff на Carnival платата е негде околу 1400 колку што се секавам не ме факај за збор
![]()
А да работиш градежно или да береш праски? Или да товараш камиони во Македонија за 150 евра месечно? Ич мака ќе немаш ни грб, ни рамо?True story![]()
.
Mornariste kakvi dokumenti za kredit?Zdravo na site temeva ja proceslav od prva pa do posledna strana i sekoja cest za Tonchie The goddes i Kazanski BRAVO za pomosta sto ja pruzate na site koi sakaat da kidnat od tuka i da odat da napravat nesto za sebe i svojata idninaE sega dojde redot da mi se pomogne i na mene
bev vo kouzon zadutre ke odam i vo majomi ke apliciram i na dvete mesta da vidam koi ke ispadnat bolje RABOTAM 3 godini kako snimatel / kamerman i na strana cepkam i fotografija imam napraveno nekolku sesii portreti itn. sakam da se kacam na brod ili kako fotograf ili kako kamerman kolku sto primetiv nikoj nema spodeleno iskustvo ili pak da znae nesto okolu kamermani ako znae neka kaze.imam gledano i za image i vikaat deka vrabotuvaat i bez iskustvo sto ne mi e problem MOJOT PROBLEM e sto nemam nitu diploma nitu svoja oprema dokumentite za kreditce se spremni pasosot e spremen familijata ja ostavam i odam na pecalba
Tonchie ili Kazanski daj kazete tesko li e da se mesti studio posto nikat nemam mesteno od svetlo se razbiram i nikat nemam vlezeno vo photo lab treba i toa da go znam ili toa se se uci tamu. klikerot brzo mi fakja taka da mislam deka nema da imam problem okolu toa samo bitno mi e da mi kazete dali toa ke mi preci okolu intervjuto i sto treba da imam vo portfolioto za da pominam bez problem odnosno kazete podetalno okolu intervjuto za foto ili kamera sto tocno prasuvaat itn. Epa dosta e od mene na vas e redot
pozz[DOUBLEPOST=1403599062][/DOUBLEPOST]I pametno li e da apliciram direktno na IMAGE.COM ili da odam preku agenciive
pa nemam kes pari za cela papirologija vizi lekarsko i ako treba za avionska karta neli trosokot bil negde okolu 1000 evra mora da se nabavat tie parickiMornariste kakvi dokumenti za kredit?
А да работиш градежно или да береш праски? Или да товараш камиони во Македонија за 150 евра месечно? Ич мака ќе немаш ни грб, ни рамо?
Tnxxxxxxxxxxxxxxxx DoZeRНормално е Мајоми да ја фалат Carnival 80 % од тие што заминуват одат да работат за нив мегутоа тие се најлоша компанија во поглед на организација при работењето , таму владее rambo style.Исто така на Carnival платите се најниски ,ако си решила да ствараш кариера мој совет е избегнувај F&B и HSKP департменти , знам дека за нив има најмногу побарувачка и интервјуа ама тоа е од причина што ретко некој останува да работи повеке од 2-3 договори.Сите што работат имаат после проблем со рамо или грб и затоа напуштат и се бараат нови кандидати на нивно место.Иначе за youth staff на Carnival платата е негде околу 1400 колку што се секавам не ме факај за збор
![]()
op op op kakvo intervju kakva slovenija koga vo juli ke bide ako moze da mi kazesh ?Zdravo na site !
Pred nekolku nedeli sum dobil mail od Miomi kade me pokanuvat na razgovor na Skype a voedno i za glavno intervju problemot e toa sto duri vcera ja vidov postata i se mi se smraci koga sfativ kolku sum ja usral rabotatasega vrativ na mailot no ne mi odgovaraat za ziva glava
Ima li nekoj slicno iskustvo i dali e mozno da dobijam pak datum posto znam deka glavnoto intervju e vo Juli vo Slovenia
Fala
И јас чек чек чек да кажам,шо кога датум за главно,за која позиција аплицираше ?!op op op kakvo intervju kakva slovenija koga vo juli ke bide ako moze da mi kazesh ?
"пензионери" и "бакшиш" не одат заедно. Ран, ран уајл ју стил кен!
Мајоми, минатиот вторник по вторпат потврдив дека Мајоми мене лично повеќе ми одговара.