R Rated

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро сите знаеме како ГТА е најозборувана игра на сите времиња за насилство крв секс итн.....

Ама има и ред други игри кои се забрануваат на играчите по review од ESRB (најтипичен пример за тоа е Кина и Индиа)
Другите игри што јас ги знам за забранувани се Postal и Postal 2ka , Manhunt (исто од Rockstar) и Painkiller во многу земји

Кажете и вие некои такви ментални игри и да видиме дали стварно има потреба да се забрануваат демек влијаеле врз луѓето:zlo:

Manhunt

manhunt_12.jpg

Postal 2

postal-2-pic-2.jpg

и Manhunt 2

manhunt-2.jpg

Ух на Kane and Lych: Dead Man како што си трчаат луѓе од трговски така можеш ти да ги разрешеташ сите.
А после ако тоа е малце можеш бомби на цајкани да фрлаш и да ги егзекутираш како во најтврдите мафијашки филмови.
Мора да се игра!

Full Support за AO игрите. Ајде, нека излегуват во поголем број. (AO, не порнич или такви слични глупости, туку lots and lots of gore, глави летат насекаде, да може да тепаш се живо и диво...)

Јас само знам дека Hearts of Iron е забранета во Кина заради верно прикажување на кинеската историја...:pos:

А за вакви блад `н гор цензури не знам примери...

А за вакви блад `н гор цензури не знам примери...

Age Of Conan.... ММОто што е. Во Америка +17 Mature рејтинг без многу горе и секс провокации, во Европа (освен Германија) +18 Adults Only рејтинг вклучени горе и секс сцени (не буквален секс).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom