Putin vs. Obama. Кој е по "cool"?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е по "cool"?

• Вкупно гласачи
    100

Неможам да одлучам. Кул си се и двајцата. :) Али Путин е по хардкор дефинитивно!

obama.jpg

Љољ, оригиналните Ноќни Волци се од Русија, нашиве имаат дозвола само да го користат името. И тие на сликата се Руси.

Нашите се кои патем дел се од Ноќните Волци оформени во Русија и кои ги има насекаде. Идеш во галерија па бираш Ноќни Волци и Путин.
А за да не лупеташ еве за што станува збор.

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=8FB1FE9B7B12764196DEE56979181127

Ленин и Путин заедно на Маракана

Македонскиот моторџија Ленин Јовановски за ВЕЧЕР изјави дека ова не му била прва средба со рускиот премиер Владимир Путин. Тој во повеќе наврати остварувал лични контакти со рускиот премиер

Повеќе на линкот.

Не се за споредба двајцава Путин каде каде е по голема ЗВЕРКА !! :vozbud: можда Буш би можел повеќе да му парира на Путин ама Обама на малото прсте неможе да ми се фати .

Путин...абе нема за што не го бидува чоеко...

Путин дефинитивно , тоа е лидер , а не ко Јенките со играчки знаат само да се тепат :D
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:19 PM ---
Путин дефинитивно , тоа е лидер , а не ко Јенките со играчки знаат само да се тепат :D

“Кој му дал право на НАТО да го елиминира Гадафи?“ - прашува Путин.

“... ... ... ај да ми го наместат телепромптерот, па ќе ти одговорам“ - возвраќа Обама.

Знам дека политичарите користат вакви направи, ама Обама ја злоупотребува. Го употребува дури и во градинки, а тоа воопшто не е кул.

freakingnews.com photoshop:
Што е тоа телепртоптрепр?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom